DACIA Duster: VIDEO, Test UIMITOR cu Volkswagen Amarok 2020

DACIA Duster apare astazi intr-un test extrem de interesant cu Volkswagen Amarok 2020, iata cat de bine se descurca pe teren accidentat ambele masini.

DACIA Duster trece astazi de la testele cu alte SUV-uri la un test cu o camioneta, Volkswagen Amarok 2020, si in clipul video de mai sus puteti vedea cum se descurca ambele masini in offroad. Daca Volkswagen Amarok este modelul din anul 2020, conform celor care au facut clipul, modelul DACIA Duster este usor mai vechi, dar asta nu prea conteaza cand vine vorba despre depasirea obstacolelor pe care masinile le au in fata in drumul prin padurea din Romania.

DACIA Duster este un SUV gandit pentru a fi folosit si pe teren accidentat, in timp ce Volkswagen Amarok 2020 este o camioneta care ar trbeui sa ofere si o asemenea utilitate pentru soferii sai. Vorbim totusi despre o masina mai lunga decat DACIA Duster, dar care are totusi o garda la sol suficient de inalta pentru a-i permite sa treaca peste obstacolele care-i apar in fata pe teren accidentat, si dupa cum puteti vedea, se descurca la fel de bine ambele masini.

DACIA Duster: VIDEO, Test UIMITOR cu Volkswagen Amarok 2020

DACIA Duster a fost pusa fata in fata cu foarte multe alte modele de masini pana in momentul de fata, si s-a descurcat foarte bine, iar comparatia cu acest Volkswagen Amarok 2020 nu ne arata ceva diferit. Indiferent de inclinatia drumurilor, sau santurile prin care trec acest DACIA Duster si Volkswagen Amarok 2020, puteti observa ca ambele se descurca la fel de bine in a depasi orice le iese in cale, si asta e pana la urma ceea ce are nevoie soferul.

DACIA Duster este cu mult mai ieftina decat acest Volkswagen Amarok 2020, si in ciuda acestui lucru, se descurca surprinzator de bine in tot ceea ce face, in raport cu masina nemteasca. Testele de acest gen ne-au aratat in repetate randuri ca nu prea conteaza cat de scumpa e masina in raport cu care DACIA Duster este testata, ea descurcandu-se fara probleme in testele offroad, ceea ce este evidentiat inclusiv de aceasta data pentru noi.

DACIA Duster este o masian universala, care poate fi folosita fara probleme atat pe drumurile publice, cat si pe teren accidentat, astfel ca pentru unii clienti isi va merita pe deplin banii.