WhatsApp: Noua Functie care Parea IMPOSIBILA pe Telefoane

WhatsApp are o noua functie care parea complet imposibila pe telefoane dupa ce compania a refuzat sa o integreze ani la rand, dar schimbarea buna a venit.

WhatsApp fundal

WhatsApp face fix ceea ce stie mai bine, si ne uimeste cu schimbarile pe care le pregateste pentru toata lumea, iar astaz vorbim despre una care aduce o functie pe care nimeni nu credea ca o va vedea pentru aplicatia de mesagerie. Mai exact, cei de la WhatsApp au implementat intr-o versiune beta a aplicatiei o noua functie care permite perosnalizarea conversatiilor cu cate o imagine de fundal diferita pentru fiecare dintre ele, ceva ce lumea nu credea ca va avea.

WhatsApp a implementat de multa vreme optiunea de a schimba imaginea de fundal pentru conversatii, doar ca a facut asta cu o setare globala pentru toate conversatiile, nu cu unele segmentate pentru fiecare in parte. Ei bine, iata ca lucrurile se schimba in bine, iar WhatsApp ne va permite sa schimbam setarile pentru fiecare conversatie in parte, cel putin in ceea ce priveste imaginea de fundal, astfel incat vom vedea fix ceea ce ne doream cu adevarat.

WhatsApp: Noua Functie care Parea IMPOSIBILA pe Telefoane

WhatsApp fundal conversatii

WhatsApp urmeaza sa aiba aceasta functie implementata pentru utilizatori chiar in interfata cu informatii despre conversatii, deci veti putea modifica imaginea de fundal pentru fiecare in parte de acolo. Dupa cum arata si imaginea de mai sus, veti putea alege orice fel de imagine doriti pentru a o seta ca si fundal pentru conversatii, insa desigur ca ea trebuie sa respecte niste dimensiuni pentru a arata cat se poate de bine pe ecranul telefonului vostru.

WhatsApp surprinde in bine cu aceasta idee de a oferi in sfarsit posibilitatea de a personaliza si fereastra de chat pentru utilizatori, ceva ce era oferit doar de catre aplicatiile terte pentru telefoane. WhatsApp a inteles intr-un final ca oamenii au nevoie si de asa ceva, mai ales ca au cerut de foarte multa vreme, compania rezistand sa implementeze o asemenea functionalitate, dar iata ca intr-un final a cedat, iar noi vom putea vedea in conversatii si imaginile dorite.

WhatsApp va lansa aceasta functionalitate cand e va fi 100% pregatita pentru a fi oferita in mod oficial, doar ca momentan nu se stie foarte clar cand anume s-ar putea intampla asta.