Guvernul Romaniei: starea de alerta va fi prelungita din nou

Guvernul Romaniei stare alerta prelungita

Guvernul Romaniei intentioneaza sa prelungeasca din nou starea de alerta in tara noastra, executivul facand anuntul chiar in cursul zilei de astazi, cu 6 zile inainte sa expire actuala stare de alerta, care din pacate n-a rezolvat problema pandemiei de Coronavirus.

Guvernul Romaniei va prelungi starea de alerta cu inca o luna pentru ca nu are cum sa incerce sa previna extinderea cazurilor de infectare la o scara si mai larga decat este acum, desi vestile sunt foarte departe de a fi imbucuratoare, din pacate pentru noi.

Guvernul Romaniei nu se gandeste nici la introducerea unor altor masuri de restrictie, ceea ce pana la urmand este o veste foarte buna, deci avem macar cum sa ne consolam cu acest lucru.

“Orice decizie va ține cont de contextul epidemiologic. Pe baza datelor pe care le avem până astăzi cel mai probabil vom prelungi starea de alertă. Nu mai analizăm nicio restricție și nu ne dorim impunere niciunei alte restricții. Ultimele măsuri luate, limitarea programului și purtarea mătilor, nu afectează desfășurarea activităților economice.”