Huawei Mate X2 seamana mult cu Samsung GALAXY Fold 2

Huawei Mate X2 galaxy fold 2

Huawei Mate X2 este urmatorul model de telefon pliabil la care compania chinezeasca Huawei lucreaza in momentul de fata, iar conform unor informatii noi, se pare ca ar semana destul de bine cu Samsung GALAXY Fold 2, desi totul e doar un zvon.

Huawei Mate X2 ar urma sa vina fara un chip Kirin, iar ast apentru ca ar trebui sa fie lansat in prima parte a anului 2021, iar pana atunci isi va ace pe deplin resimtite efectele sanctiunea pe care Donald Trump a anuntat-o impotriva chinezilor, si care intra in vigoare de luna viitoare.

Huawei Mate X2 ar avea numele de cod Teton, in interiorul companiei Huawei, iar de la Samsung GALAXY Fold 2 ar prelua metoda de pliere, aceasta fiind spre interiorul ecranului, nu spre exterior, ceea ce pare sa fie si in ton cu preferintele multor oameni.

Huawei Mate X2 are aceasta schimbare in pregatire de ceva vreme la compania chinezeasca, iar in 2021 se pare ca ea va fi pusa in aplicare, dar din pacate telefoanele vor avea alte lipsuri care le-ar putea face mai putin interesante pentru clienti.