iPhone 13: Tehnologia surpriza care va fi preluata de la Samsung

iphone 13 tehnologie 120 hz

iPhone 13, sau iPhone 12S, indiferent cum se va numi viitorul model de telefon care va fi lansat de catre compania Apple in cursul anului viitor, ar urma sa vina si cu o surpriza pe partea tehnologica, una de foarte mare interes.

iPhone 13 ar putea fi lansat cu un ecran LTPO HOP fabricat de catre compania Samsung, acesta putand oferi capacitatea de a afisa imagini cu o rata de refresh de 120 Hz, adica exact precum in cazul iPad Pro, sau al multor altor modele de telefoane.

Foarte multa lume se astepta sa vada o asemenea tehnologie folosita in iPhone 12, ea fiind deja integrata in Samsung GALAXY Note 20, insa se pare ca abia pentru iPhone 13 va putea fi folosita si de catre cei de la Apple, ceea ce nu e tocmai o veste chiar atat de imbucuratoare.

iPhone 13 este la mai bine de un an distanta de lansare, iar de ce inca refuza Apple sa implementeze noi tehnologii atat de importante in telefoanele sale este greu de inteles, dar compania s-a laudat in repetate randuri ca intotdeauna implementeze tehnologii in premiera, ci doar cand sunt bune.

“Tehnologia HOP de la Samsung Display va fi aplicată și pentru iPhone-urile de anul viitor. Producătorul de panouri de afișaj din Coreea de Sud este principalul furnizor de afișaj OLED pentru Apple. Se presupune că tehnologia de bază în LTPO este deținută de Apple. În 2015, producătorul de iPhone a solicitat Samsung Display și LG Display să dezvolte panouri OLED bazate pe LTPO.”