Telefoanele Huawei: Vestea GROZAVA, De ce se Bucura Clientii

Telefoanele Huawei au parte de o veste grozava, iata ce anunt extrem de important a venit cu privire la ele, si cum va afecta clientii din toata lumea.

Telefoanele Huawei salvarea

Telefoanele Huawei au parte de o veste extrem de buna astazi, una care ar trebui sa aduca bucurie in randul foarte multor fani ai companiei Huawei, dar si al multor viitori clienti. Mai exact, se pare ca binecunoscuta companie Qualcomm a inceput un proces de lobby in fata guvernului SUA pentru a primi acceptul sau de a vinde procesoare pentru viitoarele modele de telefoanele Huawei, acum chinezii neputand sa si le faca singuri din cauza unor noi sanctiuni impuse de catre Donald Trump.

Telefoanele Huawei care vor fi lansate in aceasta toamna vor fi ultimele care vor avea procesoare de ultima generatie, din pacate, iar tot ceea ce va veni din primavara anului viitor va avea procesoare inferioare. Asta desigur doar daca Qualcomm nu va primi acceptul guvernului SUA pentru a incepe sa-si vanda pentru a-si oferi pentru telefoanele Huawei din 2021 procesoarele sale de ultima generatie, si nu numai, cele mai bune existente in acest moment.

Telefoanele Huawei: Vestea GROZAVA, De ce se Bucura Clientii

Telefoanele Huawei din 2021 ar putea veni cu procesoare chinezesti daca Huawei si Qualcomm nu vor ajunge la un acord cu privire la o posibila colaborare, lucru care desigur ca s-ar putea intampla. In baza a ceea ce stim in momentul de fata, e destul de clar faptul ca telefoanele Huawei vor fi lansate chiar si cu procesoare inferioare, fie cele facute in China, fie cele mai vechi pe care le are compania, insa situatia incepe sa devina din ce in ce mai serioasa.

“Compania americană de cipuri Qualcomm Inc. face lobby pe administrația Trump pentru a restrânge restricțiile privind vânzarea de componente avansate către gigantul chinez de telecomunicații Huawei Technologies Co., urmând să se lupte cu intensificarea luptei tehnologice dintre SUA și China.”

Telefoanele Huawei sunt unele dintre cele mai cautate in momentul de fata, in special in China, acolo unde vanzarile au atins niveluri record, insa desigur ca ele au acum cele mai bune componente. Daca Qualcomm nu-si va putea vinde procesoarele catre chinezi, atunci telefoanele Huawei vor fi inferioare inclusiv in China, si e posibil ca oamenii sa nu le mai caute cu la fel de mare interes, ceea ce va duce la o scadere substantiala a vanzarilor, si implicit va genera probleme mari pentru Huawei.

Telefoanele Huawei ar putea scapa rapid de toate aceste probleme daca Donald Trump va pleca de la Casa Alba, lucru perfect posibil in urma alegerilor prezidentiale din toamna.