WhatsApp: SCHIMBAREA foarte Mare CONFIRMATA pentru Telefoane

WhatsApp are o schimbare foarte mare confirmata in mod oficial pentru utilizatorii din intreaga lume, iata ce urmeaza sa fie oferit pentru noi.

WhatsApp substitut

WhatsApp continua cu succes sa pregateasca o schimbare foarte mare pentru cele 2 miliarde de utilizatori din intreaga lume, si vorbim despre modificari substatiale care vor fi oferite pentru toata lumea in curand. Mai exact, cei de la WhatsApp fac progrese semnificative in ceea ce priveste implementarea unui sistem care sa permita logarea unui cont in mai multe dispozitive, indiferent daca este vorba despre calculatoare, telefoane, si nu numai.

WhatsApp are noutati importante descoperite in ceea ce priveste integrarea acestui sistem, astfel ca mai jos puteti vedea cum urmeaza sa arate cel putin conectarea cu WhatsApp Web. In baza acestui nou sistem, interconectarea dintre WhatsApp Web si aplicatia WhatsApp dintr-un telefon urmeaza sa fie fauta in mod automat, si utilizatorii vor putea vedea mesajele chiar daca nu au o conexiune de internet activa pe telefonul lor, ceea ce e o schimbare mare.

WhatsApp: SCHIMBAREA foarte Mare CONFIRMATA pentru Telefoane

WhatsApp substitut conversatii

WhatsApp are acum facuta interconectarea cu WhatsApp Web doar daca pe telefoane exista o conexiune de internet activa, insa lucrurile urmeaza sa se schimbe serios in bine, dupa cum puteti vedea mai jos. Initial utilizatorii vor trebui sa faca interconectarea dintre dispozitive, si vedeti ca exista o functie speciala in aplicatia WhatsApp din telefoane pentru a face asta, iar dupa aceea se vor transfera informatiile din telefoane in WhatsApp Web pentru folosire.

WhatsApp substitut download

WhatsApp are deocamdata implementata doar optiunea de a folosi o conexiune de internet Wi-Fi pentru a face transferul da date intre dispozitive, dar probabil ca se va putea face totul si prin Wi-Fi. Desigur ca momentan nu exista dovezi ale acestui lucru, dar logic ar fi sa se poata face totul inclusiv in acest mod, iar asta pentru ca WhatsApp ar trebui sa descarce in noile dispozitive datele direct din serverele companiei, nu din telefoanele prin care se face interconectare.

WhatsApp are aceasta noua functie importanta in lucru de foarte multa vreme deja, astfel ca ramane doar sa vedem cat anume va mai dura pana cand totul va fi definitivat de catre americani.