GTA 6: Cea mai NEBUNA Schimbare pentru Jocul Rockstar Games

GTA 6 battle royale

GTA 6 este in plin proces de dezvoltare, stiti acest lucru deja fara vreun dubiu, insa ceea ce probabil nu stiati este ca se pregatesc si schimbari la care foarte multa lume nu se astepta, dar care vor aduce o experienta de joc total noua pentru toata lumea.

GTA 6 ar putea avea un mod de joc Battle Royale implementat de catre cei de la Rockstar Games, adica exact ceea ce vedem in titluri precum Fortnite, Apex Legends, si in tot mai multe jocuri care sunt lansate in ultimii ani pentru utilizatorii din intreaga lume.

GTA 6 cu un asemenea nou mod de joc ar fi ceva destul de interesant, mai ales ca Rockstar Games a avut la un moment dat o tentativa de a implementa ceva similar pentru jucatorii din intreaga lume, insa totul a fost oferit doar intr-o forma limitata.

GTA 6 ar putea avea reimplementat acest mod de joc pentru ca exista atat de mult interes vis-a-vis de asemenea stiluri incat e imposibil pentru Rockstar Games sa ignore o asemenea oportunitate, deci sunt sanse foarte mari sa avem parte de ceea ce vedem in alte titluri.

GTA 6 este in continuare in dezvoltare la Rockstar Games, si ar trebui sa fie lansat undeva in prima parte a anului viitor, astfel ca ramane sa vedem ce fel de leak-uri vor mai aparea in legatura cu jocul la care compania lucreaza de ceva timp.