Fortnite: PROBLEMA Mare Reparata Oficial de catre Epic Games

Fortnite disparitie

Fortnite are o problema serioasa reparata in mod oficial de catre compania Epic Games pentru jucatorii din intreaga lume, si vorbim despre ceva care vine ca o veste grozava pentru foarte multi dintre jucatorii care sunt activi in joc acum.

Fortnite are anuntata o rezolvare pentru o problema din cauza careia HUD-ul jucatorilor disparea in momentul in care acestia ieseau din vehicule, problema existand atat pentru telefoanele cu sistem de operare Android, cat si pentru cele cu sistem de operare iOS.

Fortnite a avut problema reparata cu un patch lansat in cursul zilei de ieri de catre compania Epic Games, ea anuntand totul prin intermediul unei postari facute pe reteaua de socializare Twitter, dupa cum puteti vedea intregul text chiar mai jos.

Fortnite a avut aceasta problema raportata de catre destul de multi utilizatori pana in momentul de fata, insa e bine ca intr-un final s-a gasit o solutie si pentru ea, insa va trebui sa instalati cel mai recent patch pe care compania Epic Games ni-l pune la dispozitie.

Fortnite are in mod constant parte de actualizari pentru jucatorii din intreaga lume, astfel ca vorbim in mod constant despre diverse probleme rezolvate de catre compania americana pentru jucatorii care sunt interesati sa profite de tot.