iPhone 12: Versiunea Speciala ce va fi Lansata abia in 2021

iPhone 12 4g 2021

O versiune speciala a iPhone 12 ar urma sa fie lansata de catre compania Apple abia in cursul anului 2021 pentru clientii din intreaga lume, la mult timp distanta de momentul in care seria principala de telefoane va fi pusa in vanzare.

Vorbim despre in model din seria iPhone 12 care va avea doar conectivitate 4G oferita pentru clienti, asta in timp ce modelele 5G vor fi lansate chiar anul acesta, insa modelul 4G din 2021 urmeaza sa fie deasemenea si chiar mai ieftin.

Versiunea 4G a seriei va fi cel mai probabil lansata in primavara anului 2021, in martie, atunci cand Apple lanseaza de obicei modelele noi pentru a-si creste vanzarile in cel de-al doilea trimestru fiscal al anului, cu mult succes de fiecare data.

“Apple ar putea lansa o versiune mai ieftină, doar 4G, a preconizatului său iPhone 12 la începutul anului 2021, potrivit unui nou raport al Wedbush Securities. Wedbush se aștepta inițial ca Apple să lanseze un amestec de versiuni 4G și 5G pentru iPhone 12 în această toamnă. Dar firma și-a revizuit previziunile după cele mai recente verificări ale lanțului de aprovizionare din Asia, spunând acum că se așteaptă să vadă mai multe iPhone 5G în toamnă și un model 4G mai ieftin la începutul anului 2021.”