WhatsApp: SURPRIZA cu o Schimbare in MILIOANE de Telefoane

WhatsApp a pregatit o noua surpriza pentru sute de milioane de telefoane din intreaga lume, iata ce schimbare a fost descoperita deja pentru oameni.

WhatsApp stipulatie

WhatsApp pregateste o noua surpriza foarte mare pentru sute milioane de telefoane din intreaga lume, si e vorba despre una care vine in mod destul de neasteptat de la aplicatia de mesagerie. Cei de la WhatsApp s-au gandit ca ar fi o idee buna sa implementeze un mesaj de alerta cu privire la nivelul de securitate de care beneficiaza utilizatorii care folosesc aplicatia pe telefoanele iPhone, si asta dupa numeroase critici in ceea ce priveste felul in care mesajele nu sunt criptate.

WhatsApp va afisa mesajul de mai jos pentru cei care poarta conversatii prin intermediul telefoanelor iPhone, astfel ca toata lumea va sti ca mesajele care sunt primite sunt criptate, la fel ca si cele trimise. WhatsApp a fost criticata in repetate randuri pentru faptul ca nu cripteaza mesajele oamenilor, iar compania a insistat tot timpul ca facea sta, iar acum merge mai departe dcat sa contrazica lumea, afisand si mesaje mai speciale pentru a confrma totul.

WhatsApp: SURPRIZA cu o Schimbare in MILIOANE de Telefoane

WhatsApp stipulatie

WhatsApp afisa oricum un mesaj in conversatii prin care le spunea oamenilor ca mesajele pe care le trimit, sau le primesc, sunt criptate in totalitate, insa acum vrea sa arate mai clar ceea ce se intampla. Desigur ca nu era nevoie in realitate de un mesaj de acest gen pentru utilizatori, insa WhatsApp o face pentru sute de milioane de telefoane cu sistem de operare iOS, si alerta o veti vedea incepand cu una dintre versiunile viitoare ale aplicatiei pentru telefoane.

WhatsApp ar fi putut intari substantial sistemul de criptare pe care l-a implementat pentru telefoanele utilizatorilor din intreaga lume, insa in schimb prefera sa afiseze mesaje de acest gen. Acestea nu scutesc WhatsApp de toate acuzatiile cu privire la faptul ca mesajele pot fi interceptate de catre hackeri, sau agentiile de informatii din intreaga lume, deci ramane doar ca fiecare sa creada, sau nu, ca mesajele pe care le trimite, sau le primeste, sunt intr-adevar criptate.

WhatsApp pregateste o serie foarte mare de schimbari pentru toti utilizatorii sai, iar aceasta privind mesajul de alerta este una dintre cele mai putin importante pe care o asteptam.