DIGI Romania: Ce Primesc GRATUIT Clientii din Toata Tara

DIGI Romania le ofera in mod gratuit clientilor din toata tara un beneficiu foarte mare de care unii nici nu stiu, iata cum profiti chiar acum.

DIGI Romania vod

DIGI Romania ii anunta pe clientii sai din toata tara ca le ofera in mod gratuit ceva ce ii bucura pe extrem de multi dintre ei, si daca n-ai stiut acest lucru pana acum, poate ca ar fi bine sa afli. DIGI Romania le ofera clientilor din toata tara posibilitatea de a se bucura de acces gratuit la platforma HBO Go daca isi activeaza extraoptiunea HBO disponibila pentru abnamentele de televiziune in momentul de fata, si promotia este una oferita de ceva timp.

DIGI Romania mentioneaza foarte clar in pagina cu extraoptiunile HBO faptul ca ofera in mod gratuit acces la platforma HBO Go pentru cei care aleg sa activeze una dintre extraoptiunile disponibile. Cei de la DIGI Romania au oferit acest beneficiu de foarte multa vreme, insa pentru cei care inca nu stiu ca beneficiaza de acest serviciu online, ar fi bine sa va uitati cu atentie la ceea ce este disponibil in momentul de fata fara plata pentru clientii grupului telecom.

DIGI Romania: Ce Primesc GRATUIT Clientii din Toata Tara

DIGI Romania ofera acces gratuit la HBO Go in cadrul pachetelor de 13 si 15 LEI pe care le vinde pentru extraoptiunile HBO in momentul de fata, iar asta desi abonamentul pentru platforma e mult mai scump. In mod normal, HBO Go costa 20 de LEI daca activati abonamentul de pe website-ul platformei de streaming video la cerere, insa la operatorii de telecomunicatii accesul este oferit in mod gratuit pentru cei care activeaza extraoptiunile pentru HBO.

DIGI Romania ofera exact ceea ce ofera si alti operatori de telecomunicatii in momentul de fata, acces gratuit la HBO Go pentru clienti, ceea ce cam anuleaza ideea de a mai face abonament prin website-ul sau. Toti clientii DIGI Romania care activeaza extraoptiunile pentru HBO beneficiaza de acces gratuit la HBO Go in mod automat, astfel ca trebuie doar sa va faceti un cont acolo selectand furnizarul de servicii, sau sa folositi Digi Online pentru a vedea continutul.

DIGI Romania are milioane de clienti care platesc pentru serviciile sale de televiziune, insa nu se stie cati dintre ei platesc si pentru extraoptiunile HBO care ofera acces gratuit si la HBO Go.