Kaufland: Anunt SPECIAL, ce are EXCLUSIV in TOATE Magazinele

Kaufland are un anunt special pentru toti clientii din Romania, iata ce ofera exclusiv in magazinele din toata tara in momentul de fata, si cat conteaza.

Kaufland zilnice

Kaufland vine cu un nou anunt special pentru toti clientii sai din Romania, iar asta pentru ca ofera o exclusivitate in toate magazinele, si este vorba despre ceva ce trebuie sa stie toata lumea. Cei de la Kaufland au de ceva vreme un Kaufland Card, adica un card de fidelitate care a fost creat special pentru a ii ajuta pe clientii din toata tara sa se bucure de oferte exclusive care sunt disponibile numai daca au un asemenea card facut la companie.

Kaufland permite folosirea acestui card de fidelitate inclusiv de pe telefoanele mobile, astfel ca puteti avea acces foarte rapid la el, daca este nevoie, si totul pentru a-i ajuta pe clienti sa profite de oferte. Pentru acest card special, cei de la Kaufland au creat inclusiv o serie de promotii pe care le ofera clientilor din Romania, iar despre una dintre cele mai interesante vorbim in momentul de fata, ea fiind oferita doar de vreo saptamana in magazine.

Kaufland: Anunt SPECIAL, ce are EXCLUSIV in TOATE Magazinele

Kaufland le ofera clientilor din toata Romania posibilitatea de a beneficia de reduceri speciale in baza acestui card de fidelitate pe care-l ofera in momentul de fata. In fiecare zi la ora 12:00, cei de la Kaufland anunta care sunt reducerile speciale de care beneficiaza clientii sai in magazine timp de doar o zi, si numai in baza acestui card de fidelitate, care poate fi emis la oricare dintre punctele de informatii care exista in oricare dintre magazine.

⏰ Fugi pe kauf.land/cont-kauflandcard și prinde ofertele speciale doar pentru utilizatorii Kaufland Card digital.🏃Durează 2 minute să-ți faci cont.

Publicată de Kaufland Romania pe Marţi, 11 august 2020

Kaufland ofera aceste promotii timp de doar o singura zi in toate magazinele sale, astfel ca nu puteti beneficia de o perioada mai lunga de tip, deci trebuie sa va grabiti, si sa cumparati ce va interseaza. Este, de altfel, si normal ca lucrurile sa stea asa, Kaufland avand promotii speciale pe care le ofera pentru clienti doar in aceste cazuri pentru a-i convinge sa-si faca in fiecare zi cumparaturile din magazinele sale, dar trebuie sa fiti atenti la oferte.

Kaufland anunta in fiecare zi in aplicatia sa speciala care sunt promotiile oferite pentru cei care au carduri, astfel ca le veti gasi acolo de indata ce deschideti cardul.