Vodafone: Este GRATUIT pentru Clienti, Veste URIASA Anuntata

Vodafone a anuntat o noua veste uriasa pentru clientii sai din Romania, iata ce ofera gratuit acum pentru toti dintre ei, si cum poti profita de asta.

Vodafone prietenie

Vodafone isi surprinde iar clientii din Romania cu o gratuitate de care toti se pot bucura chiar incepand de acum, si vorbim despre ceva care va fi de foarte mare ajutor pentru foarte multa lume. Cei de la Vodafone au anuntat ca le ofera gratuit tuturor clientilor din Romania acces la postul de televiziune Hopster pana pe data de 7 septembrie, si vorbim despre un post TV care transmite emisiuni pentru copii, deci e cu siguranta de interes pentru multi.

Vodafone a publicat mesajul de mai jos prin care anunta ca ofera gratuit Hopster pentru clientii din toata tara, astfel ca oricine e interesat sa-l vada, o poate face prin Vodafone TV. Cei de la Vodafone spun ca Hopster are pentru copii emisiuni in limba engleza care ii vor ajuta pe cei mici sa invete despre valoarea prieteniei, sau mediul inconjurator, insa desigur daca stiu sa si vorbeasca engleza, pentru ca altfel totul este cat se poate de inutil.

Vodafone: Este GRATUIT pentru Clienti, Veste URIASA Anuntata

Vodafone ofera accesul la Hopster doar prin intermediul aplicatiei Vodafone TV, deci e nevoie ca aceasta sa fie descarcata de catre utilizatori pentru a putea vedea acest post de televiziune. Cei de la Vodafone au mai oferit si alte posturi de televiziune intr-o maniera similara, si asta in ciuda faptului ca le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a se bucura inclusiv de televziune prin cablu, insa aparent nu toate posturile sunt gratuite acolo.

Hopster îi bucură pe cei mici cu noi episoade amuzante în Vodafone TV, gratuit până pe 7 septembrie! Copiii se vor…

Publicată de Vodafone Romania pe Luni, 10 august 2020

Vodafone nu e singurul operator de televiziune care ofera posturile intr-un asemenea mod, cei de la Orange, sau Telekom, facand lucrurile intr-o forma similara in ultima perioada. Indiferent de forma in care sunt oferite aceste gratuitati pentru clienti, important este ca atat Vodafone, cat si ceilalti operatori de telecomunicatii au decis sa le ofere clientilor din Romania posibilitatea de a beneficia gratuit de anumite servicii inaccesibile in alte conditii.

Vodafone ofera aceasta gratuitate pana pe 7 septembrie, dupa care clientii vor trebui sa plateasca pentru posibilitatea de a urmari postul de televiziune in cadrul platfomei de streaming.