Fortnite: Nou Update Lansat de Epic Games, Iata Noutatile

Fortnite vix

Fortnite are parte de o noua actualizare lansata de catre compania Epic Games pentru utiliztorii din intreaga lume, americanii dorind sa le ofere oamenilor doar cea mai buna experienta posibila pentru cl mai popular joc din lume, in acest moment.

Fortnite are versiunea 13.4.1 disponibila in momentul de fata, iar mai jos puteti vedea care sunt schimbarile implementate de catre cei de la Epic Games pentru jucatori, noutatile fiind limitate la doar cateva platforme importante, asa cum s-a intamplat si in alte cazuri.

Fortnite are in versiunea 13.4.1 aduse imbunatatiri ale stabilitatii pe console, dar si rezolvarea unei probleme a versiunii pentru Mac, acestea afisand in mod gresit skin-urile pentru Aquaman si Vix, ceea ce nu e tocmai normal pentru jucatori.

Fortnite nu are vreo schimbare pentru iPhone si Android, din pacate, insa zilele trecute cei de la Epic Games au lansat un update special pentru aceste platforme, astfel ca daca erati interesati de el, il puteti descarca deja in dispozitivele voastre.

Fortnite este cel mai popular joc de pe planeta in momentul de fata, sute de milioane de jucatori fiind activi in joc in lumea intreaga in fiecare luna, numarul acestora crescand in mod constant, si aducand tot mai multi bani pentru cei de la Epic Games.