BANCA Transilvania: Veste URIASA ce Ofera GRATUIT Clientilor

BANCA Transilvania are o veste uriasa pentru toti clientii sai din Romania, iata ce a anuntat ca ofera gratuit pentru toata lumea chiar de acum.

BANCA Transilvania radar

BANCA Transilvania are astazi o veste foarte buna pentru toti clientii sai din Romania, si daca va intereseaza sa beneficiati de o experienta de banking mult mai buna, atunci poate ca ar trebui sa stiti despre ce este vorba. Cei de la BANCA Transilvania au anuntat NeoRadar, ca parte a sistemului NeoBT, cel care a fost lansat in faza de testare pentru clientii din Romana, si care se pare ca are aceasta baza de clienti extinsa pentru a cuprinde si mai multa lume.

BANCA Transilvania a gandit NeoBT ca un fel de asistent personal financiar care foloseste inteligenta artificiala pentru a ii ajuta pe oameni sa aiba un istoric mult mai clar asupra cheltuielilor pe care le fac in viata de zi cu zi. Daca initial totul era oferit pentru un numar foarte limitat de persoane, cei de la BANCA Transilvania par sa extinda testarea la cam oricine vrea sa faca asta, iar pe website-ul platforme le permit oricaror persoane sa acceseze tehnologia.

BANCA Transilvania: Veste URIASA ce Ofera GRATUIT Clientilor

BANCA Transilvania le spune clientilor ca NeoRadar ii poate ajuta sa tina o evidenta mult mai clara a tuturor cheltuielilor pe care le fac in viata de zi cu zi, iar asta e o veste extrem de buna. Practic, NeoRadar va ofera posibilitatea de a vedea mai clar pe ce anume se cheltuie banii vostri, si v-ar putea ajuta sa renuntati la unele cheltuieli complet inutile, si BANCA Transilvania va ofera posibilitatea de a testa acest sistem chiar in momentul de fata.

Întâlnește-l pe Neo Radar sau Neo BFF, prietenul tău AI care învață cumințel, zi de zi, comportamentul tău financiar și…

Publicată de Banca Transilvania pe Marţi, 11 august 2020

BANCA Transilvania a gandit NeoBT ca un sistem menit sa imbunatateasca intr-o foarte mare masura experienta de banking de care au parte romanii, aducand in acelasi timp si tehnologii de ultima ora pentru ei. In momentul de fata trendul international este de a integra cat mai mult inteligenta artificiala in serviciile bancare, iar de la BANCA Transilvania vedem fix ceea ce unii dintre clientii sai vor sa vada de la institutiile financiare de acest gen.

BANCA Transilvania le permite clientilor sa foloseasca acest sistem prin website-ul dedicat, de unde pot lua si vouchere, asa ca trebuie sa mergeti acolo pentru a il activa.