RCS & RDS: Anunt EXCLUSIV, Surpriza GRATUITA pentru Clienti

RCS & RDS are un anunt exclusiv pentru clientii sai din Romania, iata ce surpriza gratuita a pregatit pentru ei, si cum poti profita de asta acum.

RCS & RDS tvmax

RCS & RDS are un anunt exclusiv pentru clientii sai din Romania, iar asta pentru ca le ofera o surpriza gratuita in momentul de fata tuturor celo care profita de o noua promotie lansata. Mai exact, cei de la RCS & RDS le ofera o luna gratuita de TV MAXPAK, sau HBO, tuturor clientilor din Romania care activeaza una dintre aceste extraoptiuni impreuna cu DIGI Online, platforma sa de streaming video la cerere care ofera si cateva zeci de canale de urmarit.

RCS & RDS a mai avut in trecut oferte oarecum similare, in care le oferea clientilor sai din Romania in mod gratuit extraoptiunile HBO, sau TV MAXPAK, in diverse oferte. Acum vorbim despre aceasta noua pe care RCS & RDS o are pentru toti clientii, si dupa cum puteti vedea, este vorba despre ceva special care mai mult ca sigur va atrage interesul multor persoane dornice sa profite de promotii extrem de bune, mai ales ca aceasta este una cu termen limitat.

RCS & RDS: Anunt EXCLUSIV, Surpriza GRATUITA pentru Clienti

RCS & RDS tvmax gratuit

RCS & RDS le cere clientilor sa faca activarea extraoptiunilor HBO, sau TV MAXPAK pana in data de 13 septembrie, deci aveti o luna la dispozitie pentru a profita de aceasta oferta. Desigur ca nu trebuie sa aveti activa acum vreuna dintre aceste optiuni, sau DIGI Online, pentru a putea profita de oferta, cei de la RCS & RDS incercand sa convinga mai multa lume sa foloseasca platforma sa online, care ofera acces inclusiv la HBO Go pentru clientii din Romania.

RCS & RDS permite accesarea DIGI Online de pe o varietate de platforme, intai de pe iPhone, sau Android, cu aplicatii dedicate, iar mai apoi chiar si de pe Chromecast, tot cu o aplicatie dedicata. Separat de asta, DIGI Online este deasemenea disponibil inclusiv pe web, cei de la RCS & RDS incercand sa le ofere oamenilor acces cat mai facil la platforma sa de streaming video la cerere astfel incat ei sa se poata bucura de continut indiferent unde se afla.

RCS & RDS nu va mai avea prea curand o alta promotie similara pentru cele doua extraoptiuni, asa ca profitati cat mai puteti de promotie inainte ca ea sa dispara in totalitate.