Windows 10: Noua Functie IMPORTANTA Asteptata de Ani de Zile

Windows 10 va avea o noua schimbare foarte importanta, care este asteptata de catre foarte multa lume, iata ce va aduce ea pentru toate PC-urile.

Windows 10 detaliere

Windows 10 are o noua functie foarte importanta pe care milioane peste milioane de oameni din intreaga lume o asteptau de ani, si ani, de zile, iar cei de la Microsoft s-au gandit intr-un final sa o ofere. Windows 10 va avea o noua functie speciala pe care compania Microsoft o implementeaza pentru a le spune utilizatorilor exact ce functii noi au fost implementate cu actualizarea care a fost instalata in calculator, ceva ce este extrem, extrem, de util pentru noi.

Windows 10 va avea aceasta functionalitate speciala integrata de catre Microsoft incepand cu cea mai recenta actualizare noua pentru sistemul de operare, iar utilizatorii vor sti foarte exact ceea ce primesc noi pe PC-uri. Windows 10 are lansata versiunea 20190 de catre cei de la Microsoft in “canalul” de testare beta, astfel ca toti cei care testeaza diverse versiuni ale sistemului de operare pot deja sa instaleze acest update in propriile PC-uri.

Windows 10: Noua Functie IMPORTANTA Asteptata de Ani de Zile

Windows 10 nu a detaliat pana acum chiar toate functiile noi care au fost implementate cu fiecare actualizare importanta pentru sistemul de operare, insa iata ca lucrurile se schimba in bine, in final. Cei de la Microsoft vor sa ne ofere posibilitatea de a vedea mai clar noutatile importante care ne sunt oferite cu actualizarile majore pentru Windows 10, iar utilizatorii nu vor trebui sa mai ghiceasca schimbarile implementate, multe dintre ele fiind chiar utile.

“Știm că nu se simte întotdeauna clar ce s-a schimbat cu o actualizare majoră sau chiar cum puteți afla și încerca noi funcții și îmbunătățiri. Acest lucru înseamnă că actualizările pot simți mult timp fără beneficii reale pentru dvs. și dorim să le schimbăm. Vom introduce o nouă experiență de primă execuție prin intermediul aplicației Sfaturi care evidențiază cele mai interesante schimbări pe computer după ce a fost instalată o actualizare importantă a funcțiilor Windows 10.”

Windows 10 are aceasta mare schimbare implementata dupa ce Microsoft a recunoscut in mod oficial faptul ca nu intotdeauna explica asa cum trebuie actualizarile importante pe care le ofera. Aceasta situatie este foarte departe de a fi noua pentru companie, dupa cum prea bine stiti, iar cu Windows 10 incepe sa-si mai repare din greseli, ceea ce desigur ca este foarte bine pentru noi, mai ales ca in actualizarile urmatoare nu sunt asteptate schimbari majore.

Windows 10 va avea aceasta schimbare importnata implementata in cea mai recenta actualizare viitoare pentru sistemul de operare, deci nu vom mai avea mult de asteptat pana cand se va intampla tot.