CEC Bank: Veste URIASA, ce a LANSAT pentru Clienti in August

CEC Bank are o veste uriasa pentru clientii sai din Romania, iata ce a lansat in luna august, si cat de important este pentru toata lumea ce ofera.

CEC Bank singur

CEC Bank a facut un nou anunt important pentru clientii sai din toata tara, banca oferindu-le un nou serviciu extrem de util de care se pot folosi pentru a-si usura munca de a face plati acolo unde au nevoie. Mai exact, cei de la CEC Bank au lansat statiile de plata SelfPay, acestea fiind disponibile in diverse zone din tara, si scutesc clientii de a sta in agentiile bancii pentru a indeplini o serie de actiuni care in mod normal le impun asteptatul la un ghiseu.

CEC Bank le premite romanilor sa foloseasca statiile SelfPay pentru a-si alimenta conturile cardurilor, indiferent ce fel de card, au sau chiar sa isi plateasca facturile primite de la furnizori. Mai mult decat atat, CEC Bank ofera inclusiv posibilitatea de a plati facturile pentru asigurari, sau char ratele la credite, si IFN-uri, deci vorbim despre niste statii de plata complexe care inlocuiesc intr-o buna masura mersul la ghiseu pentru a indeplini diverse actiuni.

CEC Bank: Veste URIASA, ce a LANSAT pentru Clienti in August

CEC Bank singur plateste

CEC Bank permite inclusiv plata pentru taxele de pasaport, daca e vorba despre o statie amplasata in unitatile din anumite centre comerciale, sau chiar reincarcarile pentru cartelele telefonice. CEC Bank permite, in principal, platile cu numerar la aceste tipuri de statii SelfPay, iar cele cu carduri sunt permise doar la unele dintre ele, deci nu va puteti folosi de chiar oricare pentru a renunta la bani, chiar daca banca recomanda acest lucru pentru clientii sai.

CEC Bank a lansat aceste statii SelfPay pentru a ii ajuta pe clienti sa evite mersul la agentiile sale bancare pentru a face o serie de actiuni pentru care nici n-ar fi trebuit sa fie nevoie de interactiune la un ghiseu. Partea proasta este ca CEC Bank limiteaza posibilitatea de plata cu cardul pentru statiile din anumite centre comerciale, astfel ca nu toata lumea va putea renunta la vizitele inutile la bancomate, deci va trebui sa scoateti in continuare bani pentru unele lucruri.

CEC Bank are aceste statii de plata SelfPay in doar anumite zone din tara, dar le va exitinde cu siguranta in si mai multe in perioada urmatoare pentru ca mai multa lume sa se poata bucura de ele.