ING Bank: ATENTIONARE, PROBLEMA Uriasa pentru Multi Clienti

ING Bank este in centrul unei atentionari foarte importante din cauza unei probleme uriase care afecteaza foarte multi clienti din Romania acum.

ING Bank autentificare

ING Bank are o problema foarte mare pe care o raporteaza foarte multi clienti, si de care se plang mai peste tot acestia, iar daca sunteti unul dintre ei, ar trebui sa stiri ce se intampla in momentul de fata. Cei de la ING Bank au actualizat recent aplicatia Homebank pentru telefoanele mobile, iar cel putin in cazul iPhone, aceasta nu mai functioneaza asa cum ar trebui, de fapt deloc, logarea devenind imposibila in aplicatie, din pacate pentru clienti.

ING Bank a actualizat aplicatia zilele trecute in ideea de a o pregati pentru imbunatatiri la care lucreaza in momentul de fata, insa problema este ca de fapt banca a pregatit doar probleme. Foarte multi clienti se plang pe pagina de pe Facebook a bancii in legatura cu problemele actuale, dar am observat si eu acelasi lucru in aplicatie, deci ING Bank are foarte multe de reparat pentru aplicatia sa, iar asta desi pana recent ea functiona fara probleme pentru toata lumea.

ING Bank: ATENTIONARE, PROBLEMA Uriasa pentru Multi Clienti

ING Bank pare sa aiba o problema in aplicatie cu sistemul de autentificare biometrica, sau cel putin asta reiese din situatie dupa ce o reinstalare a aplicatiei, si logare cu username si parola, functioneaza. Dupa activarea sistemului de securitate biometrica, aplicatia refuza sa se mai autentifice, insa puteti sa testati diverse moduri de logare pentru a vedea in care dintre ele aplicatia celor de la ING Bank vrea sa va permita sa vedeti detaliile conturilor.

ING Bank a recunoscut problema care exista in momentul de fata pentru aplicatia sa, si spune ca ea este in curs de rezolvare, insa desigur ca n-ar fi trebuit sa existe de la bun inceput, mai ales ca e una atat de mare. Nu se stie de cat timp va fi nevoie pentru ca ING Bank sa rezolve problema, iar cei de la Apple sa aprobe noua aplicatie in App Store, insa va trebui sa avem rabdare pentru ca lucrurile sa fie reparate asa cum trebuie de catre banca romaneasca.

ING Bank ofera prin aplicatia HomeBank acces la conturi, si diverse alte servicii, iar faptul ca ea nu functioneaza corect este o problema foarte mare pentru toata lumea.