Politia Romana: trolerul ce ascundea cu 5 kilograme de cannabis

Politia Romana troler cannabis

Politia Romana a facut o descoperire foarte interesanta intr-o misiune pe care au desfasurat-o sub coordonarea celor de la DIICOT, descoperind intr-un troler al unei persoane nu mai putin de 5 kilograme de cannabis, cu o valoare de piata de cam 10.000 de euro.

Politia Romana a facut aceasta descoperire cu o luna de zile in urma, si a prezentat abia acum aceasta realizare, doi barbati fiind arestati ca parte a acestei misiuni, si ea ne arata cu ce se mai ocupa agentii de la politie in aceasta perioada din an.

“În urmă cu o lună, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bucureşti – Serviciul Antidrog și D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală au demarat investigații privind doi bărbați, de 37 și 38 de ani, bănuiți de trafic de droguri de risc.

În seara de 11 august a.c., polițiștii antidrog au organizat o acțiune în București și în județul Ilfov, în care au prins în flagrant delict, pe stradă (în localitatea Roșu, județul Ilfov), doi bărbați, în timp ce vindeau aproape 5 kilograme de cannabis, pentru 10.000 de euro.

Cei în cauză au fost prezentați procurorului de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală care, după audiere, a decis reținerea și formularea propunerii de arestare preventive pe numele unuia dintre bărbați. Ulterior, acesta a fost arestat preventiv.

Cei doi sunt cercetați pentru trafic de droguri de risc.”

Prinși cu iarba-n trolerDoi bărbați au fost prinși în timp ce vindeau aproape 5 kilograme de cannabis, pentru 10.000…

Publicată de Politia Romana pe Joi, 13 august 2020