Facebook Messenger: ATENTIE, Noua Schimbare Extrem de MARE

Facebook Messenger a lansat in sfarsit o schimbare extrem de importanta pe care a propus-o de ceva vreme, si care este urata de catre multa lume.

Facebook Messenger instagram

Facebook Messenger are parte de o schimbare extrem de mare lansata de catre compania Facebook, si vorbim despre aceea pe care multa lume nu dorea sa o vada pentru aplicatie, dar iata ca ne este bagata pe gat. Facebook Messenger si Instagram au inceput sa aiba deja combinate chat-urile pentru utilizatorii din intreaga lume, iar asta inseamna ca in curand cei de la Facebook vor prelua datele de la toata lumea pentru a oferi functionalitatea.

Facebook Messenger si Instagram vor incepe sa afiseze o alerta precum cea de mai jos, ea spunandu-le utilizatorilor ca vor fi combinate chat-urile din cele doua platforme separate. Instagram le ofera oamenilor posibilitatea de a face un “update” pentru sistemul de chat din aplicatie, iar efectuarea sa va transfera datele din aplicatie si in Facebook Messenger pentru a putea discuta cu persoanele de acolo, dar si pentru ca ele sa aiba acces la datele noastre.

Facebook Messenger: ATENTIE, Noua Schimbare Extrem de MARE

Facebook Messenger instagram chat

Facebook Messenger va putea fi folosit de catre cei care nu au cont si pe Instagram pentru a trimite mesaje catre aceasta platforma, acelasi lucru fiind disponibil inclusiv viceversa. Practic, utilizatorii nu trebuie sa aiba conturi atat in Instagram, cat si in Facebook Messenger pentru a-si putea trimite mesaje intre cele doua platforme, compania Facebook anuntand ca va oferi aceasta functionalitate, si in curand o vom vedea inclusiv in ceea ce priveste WhatsApp.

Facebook Messenger a lansat deja aceasta schimbare uriasa in SUA, iar in curand ea va fi oferita inclusiv in Europa, si in alte zone de pe glob, chiar daca asta cam incalca ceea ce a promis compania Facebook. Problemele cele mai mari ar putea veni din Europa, acolo unde UE a impus ca datele sa nu fie transferate intre Facebook Messenger, Instagram si WhatsApp, dar cum companiei Facebook nu-i prea pasa de asta, iata ca a initiat deja schimbarea foarte mare.

Facebook Messenger va avea extinsa treptat aceasta modificare substantiala pentru toti utilizatorii, deci nu ramane decat sa vedem cand va fi ea disponibila inclusiv in Romania pentru noi.