WhatsApp: Noua Functie SECRETA pentru Telefoane Descoperita

WhatsApp Messenger are o functie secreta descoperita pentru telefoanele mobile, iata ce a ascuns compania Facebook in cadrul aplicatiei sale acum.

WhatsApp lipiri

WhatsApp are in mod constant implementate schimbari de catre compania Facebook pentru toti utilizatorii din intreaga lume, iar astazi vorbim despre ceva ce va fi foarte util pe telefoane. Vorbim despre o functie care desi va fi oferita atat pe iPhone, cat si pe Android, a fost descoperita pe platforma celor de la Google, iar WhatsApp inca lucreaza la finalizarea sa, deci tot ceea ce vedeti mai jos ar putea fi schimbat usor, sau mai mult, in versiunea care va fi lansata in final.

WhatsApp lucreaza la un sistem nou care va permite cautarea printre stickerele care sunt implementate in aplicatie pentru telefoane, iar asta ne va ajuta sa gasim ceea ce ne intereseaza mai mult. Puteti vedea ca sistemul in sine este foarte simplu de folosit, la fel ca multe alte functii din aplicatia WhatsApp pentru telefoane, insa deocamdata ea este partial disponibila, chiar si in versiunea beta pentru Android care este testata de catre unii utilizatori.

WhatsApp: Noua Functie SECRETA pentru Telefoane Descoperita

WhatsApp lipiri cautari

WhatsApp are foarte multe stickere implementate de catre compania Facebook, si asta pentru ca utilizatorilor le place sa trimita cat mai multe in conversatii, asa ca lista e lunga, si foarte diversificata. Avand in vedere ca exista atat de multe stickere implementate de catre WhatsApp pentru toata lumea, uneori e greu sa gasesti ceea ce te intereseaza cu adevarat, asa ca functia de cautare este cea care ne simplifica foarte mult viata, si ne ajuta sa gasim rapid ce vrem.

WhatsApp ofera aceasta functie noua in tandem ce lucreaza la altele, desigur mult mai importante decat cea pe care o vede aici, dar acelea au nevoie de si mai multa pregatire. Functia care va permite comunicarea prin WhatsApp de pe diverse dispozitive este cea mai asteptata de catre toata lumea, insa va mai trece destul de mult timp pana cand ne vom putea folosi de ea, asa ca trebuie sa avem rabdare multa pentru ca aceasta sa fie pregatita cum trebuie.

WhatsApp va lansa aceasta functie pentru cautarea stickerelor intr-una dintre versiunile urmatoare ale aplicatiei, dar nimeni nu stie foarte clar cand se va intampla asta, asa ca trebuie sa avem rabdare multa.