DIGI, Orange, Vodafone, Telekom: Anuntul GROZAV pentru TOTI Clientii din Romania

DIGI, Orange, Vodafone, Telekom sunt in centrul unui anunt grozav pentru toti clientii din Romania, iata ce a fost dezvaluit in mod oficial pentru toti.

DIGI, Orange, Vodafone, Telekom raport

DIGI, Orange, Vodafone, Telekom sunt in centrul unui anunt grozav care vine pentru toti clientii din Romania, iar asta in conditiile in care in ultimele luni am trecut printr-o perioada pandemica foarte serioasa. Cei de la ANCOM anu dezvaluit in mod oficial faptul ca vitezele medii de internet fix si mobil pentru clientii DIGI, Orange, Vodafone, Telekom au crescut, deci dupa aceasta perioada clientii se vor bucura de o experienta mult mai buna decat pana acum.

DIGI, Orange, Vodafone, Telekom au vitezele medii de transfer de internet masurate de catre ANCOm prin platforma Netograf, iar conform autritatilor, vorbm despre cresteri de pana la 10%. DIGI, Orange, Vodafone, Telekom au inregistrat viteze medii de internet fix de 148.95 Mbps in anul 2019 fata de 2018, cresterea fiind de 10%, iar la acste viteze vorbim despre nimic chiar atat de semnificativ, cel putin cand vine vorba de navigare pe internet, streaming, etc.

DIGI, Orange, Vodafone, Telekom: Anuntul GROZAV pentru TOTI Clientii din Romania

DIGI, Orange, Vodafone, Telekom raport internet fix

DIGI, Orange, Vodafone, Telekom au inregistrat deasemenea viteze medii de internet mobil de 24.89 Mbps, in crestere cu aproximativ 8% in comparatie cu ceea ce s-a inregistrat in 2018. Vorbim despre viteze de internet mobil foarte mici oferite de catre DIGI, Orange, Vodafone, Telekom, insa avand in vedere ca primul si ultimul operator au o infrastructura foarte slaba, era de asteptat ca lucrurile sa stea asa, dar macar ofera internet nelimitat pentru clienti.

DIGI, Orange, Vodafone, Telekom raport internet mobil

DIGI, Orange, Vodafone, Telekom au un clasament foarte interesant in ceea ce priveste impartirea pe vitezele medii, si pe primul loc nu e cine v-ati asteptat sa fie. Orange are vitezele medii de download si updat cele ma mari, urmat de DIGI, Telekom, Nextgen, iar in final ramane Vodafone, care a preluat UPC, unde au existat intotdeuana probleme foarte mari pe partea de upload, si ele raman, pentru ca vitezele sunt in continuare foarte mici.

Orange are si cel mai rapid internet mobil, urmat de Vodafone, Telekom, si DIGI, diferentele dintre operatori fiind mai mici aici din cauza zonelor foarte multe in care conexiunile nu sunt rapide.