Fortnite: Nou Update de la Epic Games pentru TOTI Jucatorii

Fortnite relaxat

Fortnite este de saptamana aceasta in centrul unui urias scandal, iar asta pentru ca Apple si Google au decis sa elimine din App Store si Google Play Store versiunile pentru iOS si Android, dupa ce Epic Games a decis sa integreze un sistem propriu de plata pentru jucatori.

Fortnite continua totusi sa aiba parte de actualizari lansate de catre cei de la Epic Games, iar asta deoarece exista foarte multi jucatori in intreaga lume care sunt extrem de interesati de joc, iar disputa dintre companii nu va afecta procesul sau de actualizare.

Fortnite are versiunea 14.10 trimisa deja pentru testare inainte de lansare, cei de la Epic Games oferind-o pentru cei care fac parte din programul beta de testare, iar asta inseamna ca in urmatoarele saptamani de zile ea va fi lansata in mod public pentru toata lumea.

Fortnite nu are deocamdata anuntate si noutatile pentru aceasta versiune noua a actualizarii, astfel ca va trebui sa mai astepta sa vedem ce anume a pregatit Epic Games pentru toata lumea, insa mai mult ca sigur e vorba despre imbunatatiri semnificative.

Fortnite va avea aceasta actualizare disponibila pentru toata lumea de la Epic Games cand va fi 100% pregatita pentru instalare, deci va trebui sa mai avem ceva timp pana in momentul in care actualizarea e testata, si se confirma ca nu are probleme.