Planeta Venus: Anuntul SURPRINZATOR cu o Decizie Importanta

Planeta Venus este in centrul unui anunt surprinzator care ne aduce in atentie o decizie foarte importanta luata cu privire la aceasta planeta.

0

Planeta Venus biologic

Planeta Venus este in centrul atentiei lumii intregi de ceva vreme, insa astazi aflam ceva si mai important, iar asta pentru ca o decizie surprinzatoare a fost anuntata cu privire la ea. Mai exact, planeta Venus urmeaza sa fie vizitata de catre o noua misiune lansata de catre Rocket lab, iar asta la doar cativa ani dupa ce o nava trimisa de catre japonezi va ajunge in apropierea sa, si va incerca sa descopere mai multe dintre misterele ascunse deja acolo.

Planeta Venus urmeaza sa fie vizitata in 2023 de catre o nava trimisa de Rocket Lab, presedintele companiei fiind “indragostit” de catre planeta, astfel ca vrea sa o exploreze indeaproape. Rocket Lab va folosi tehnologii de ultima generatie pentru a-si trmite nava spatiala pe planeta Venus, iar asta daca toate lucrurile se vor indeplini asa cum trebuie, in 2023 ar trebui sa aflam mult mai multe despre corpul cosmic pe care-l vedem atat de rar in aceasta perioada.

Planeta Venus: Anuntul SURPRINZATOR cu o Decizie Importanta

Planeta Venus va fi vizitata din atmosfera de catre aceasta nava, iar asta pentru ca o vizita de pe suprafata este imposibila din cauza mediului extrem de neprietenos. Scopul navei este de a monitoriza cu atentie atmosfera pe care o are planeta Venus, iar asta desi au mai existat deasemenea alte misiuni similare care au facut monitorizare pentru respectiva zona de pe planeta, una extrem de importanta pentru a afla cum a evoluat ea pana acum.

“Poate exista viață în norii lui Venus, iar Rocket Lab vrea să ajute la găsirea ei. Compania de zboruri spațiale din California, care oferă mici nave spațiale călătorii dedicate orbitei Pământului, își propune să meargă în curând interplanetar, cu o misiune de astrobiologie robotică la a doua rocă de la soare.”

Planeta Venus este aproape de Pamant, insa in ciuda acestui lucru, nu s-au facut foarte multe explorari in ceea ce o priveste, cercetatorii rezumandu-se la a o monitoriza cu telescoapele de pe Terra. Acest lucru a permis descoperirea multor lucruri interesante cu privirea despre planeta Venus, insa mai exista foarte mute alte secrete care ar trebui dezvaluite, iar misiunile de acest gen au rolul de a ajuta omenirea sa faca acest lucru intr-un mod cat mai simplu.

Planeta Venus va fi vizitata, deci, de 2 misiuni separate intr-o perioada foarte scurta de timp, asa ca nu putem decat sa asteptam si sa vedem ce va fi anuntat in legatura cu observarile.