GTA 5: Decizia SURPRIZA, ce va fi Lansat pentru Toti Jucatorii

gta 5 stadia

GTA 5 este in centrul unui anunt foarte interesant care ii vizeaza pe utilizatorii din intreaga lume, iar asta pentru ca vorbim despre o decizie a celor de la Rockstar Games care vine ca o surpriza foarte interesanta pentru toata lumea, dar ea este foarte buna.

GTA 5 este unul dintre cele mai populare jocuri online ale momentului, iar cei de la Rockstar Games au anuntat ca o versiune mult schimbata va fi lansata pentru XBOX One si PS5 in vara anului viitor, insa se pare ca inclusiv o versiune pentru Google Stadia este in lucru acum.

GTA 5 pe Google Stadia este ceva ce multi nu se asteptau sa vada prea curand, dar vorbim totusi despre o decizie foarte buna pentru ca baza de clienti a companiei va fi foarte mult extinsa de catre americani, mai ales pe o platforma diferita fata de consolele standard.

GTA 5 oferit pe Google Stadia va oferi posibilitatea de a incerca jocul pentru o varietate de persoane care pana acum n-ar fi avut acces la joc intr-un asemenea mod, astfel ca in mod normal ar trebui sa mai creasca numarul de utilizatori online.

GTA 5 ar trebui sa fie oferit pentru utilizatori undeva din a doua jumatate a anului poate inainte de versiunea speciala pentru XBOX One si PS5, ori chiar in acelasi timp cu aceea, nefiind clare deocamdata planurile celor de la Rockstar Games.