Samsung GALAXY S30: Decizia ULUITOARE cu o Schimbare Mare

Samsung GALAXY S30 este in centrul unei decizii uluitoare care este anuntata pentru fanii din intreaga lume, iata ce planuri are compania Samsung pentru el.

Samsung GALAXY S30 audio

Samsung GALAXY S30 are anuntata o schimbare foarte mare inainte de a fi lansat in mod oficial de catre compania coreeana, iar aici vorbim despre ceva ce mai nimeni nu credea ca ar putea fi oferit vreodata. Dupa ce au decis sa copieze o miscare extrem de curajoasa a celor de la Apple, si sa elimine portul audio de 3.5mm din telefoane, cei de la Samsung au decis ca in Samsung GALAXY S30 ar trebui sa readuca aceasta componenta pe care multi o regreta.

Samsung GALAXY S30 are deocamdata doar considerata reimplementarea acestui port care a disparut deoarece tehnologia in sine este foarte veche, insa de aici si pana la oferirea oficiala nu e prea mare distanta. Samsung GALAXY S30 ar urma sa fie lansat in prima parte a anului 2021, deci daca se va decide in mod oficial reimplementarea portului audio de 3.5mm in telefoane, atunci totul va trebui decis in urmatoarele luni de zile de companie.

Samsung GALAXY S30: Decizia ULUITOARE cu o Schimbare Mare

Samsung GALAXY S30 este un upgrade foarte mare pentru seria de telefoane pe care cei de la Samsung vor sa o aduca pentru clienti, iar desi in general vorbim de tehnologii noi, iata ca uneori mai revin si cele vechi. Samsung GALAXY S30 ar avea reimplementat portul audio de 3.5mm la o distanta destul de mare de eliminarea sa, dar se pare ca Samsung vrea sa il reintegreze pentru a vedea care va fi reactia clientilor vis-a-vis de oferirea sa din nou.

Samsung GALAXY S30 si-a obisnuit clientii ca exista viata dincolo de portul audio de 3.5mm, asa cum s-a intamplat inclusiv cu clientii companiei Apple, insa acum vrea sa ii readuca in aceeasi pozitie. E posibil ca lumea sa critice acum reimplementarea portului audio de 3.5mm, asa cum a facut cand el a fost eliminat, dar ma imulte vom vedea daca decizia aceasta pentru Samsung GALAXY S30 va fi intr-adevar pusa in aplicare de catre coreeni.

Samsung GALAXY S30 urmeaza sa fie prezentat in mod oficial in primavara anului viitor de catre Samsung, iar la cateva saptamani dupa prezentare va fi lansat si in magazine.