Netflix: SURPRIZA Mare pentru Abonati Lansata in Luna August

Netflix a lansat o surpriza foarte mare si buna pentru abonatii din intreaga lune in cursul lunii august, iata ce este disponibil pentru noi chiar acum.

netflix putere

Netflix continua sa fie in centrul atentiei lumii intregi in acasta perioada, compania americana oferindu-le utilizatorilor din intreaga lume ceva ce foarte multi urmaresc cu extrem de mare atentie. Mai exact, cei de la Netflix au lansat in cursul zilelor trecute o serie noua de filme si seriale, iar printre ele se numara Project Power, care a devenit foarte rapid cel mai urmarit film din cadrul platformei americane, ceva ce desigur ca era de asteptat de la titlu.

Netflix a inceput sa promoveze extrem de agresiv acest nou film pentru aobnatii din toata lumea, iar rezultatele nu s-au lasat asteptate, el avand parte de succes imediat dupa lansare. Netflix listeaza Project Power inclusiv pe primul loc in topul preferintelor romanilor, astfel ca inclusiv in tara noastra exista interes foarte mare vis-a-vis de acest titlu, ceea ce pana la urma este perfect normal pentru un asemenea tip de creatie lansata in platforma acum.

Netflix: SURPRIZA Mare pentru Abonati Lansata in Luna August

Netflix putere top

Netflix continua sa lanseze foarte multe creati interesante pentru foarte multi dintre clientii din toata lumea, dar nu toate filmele si serialele au succes foarte mare chiar imediat dupa lansare. Acelasi lucru nu e valabil si cu Project Power, poate si pentru ca Jamie Foxx, sau Joseph Gordon-Levitt fac parte dintre actorii care sunt prezenti in pelicula, si ei par sa fi atras atentia foarte multor abonati care abia asteptau sa vada acest film foarte interesant al platformei.

Netflix are in Project Power unul dintre ultimele titluri importante pe care le ofera pentru clientii sai din toata lumea, iar asta pentru ca pandemia de Coronavirus a cam blocat lucrurile pentru companie. Vorbim despre o situatie care, din pacate, este generata de oprirea productiei pentru multe tilturi in aceasta perioada, si e pacat sa stim ca la un moment dat lucrurile nu vor mai sta la fel de bine pentru abonatii care asteapta multe creatii noi, dar vor avea mai multe creatii licentiate.

Netflix mai are cateva luni de filme si seriale originale, disponibile pentru noi, insa dincolo de acel punct, s-ar putea sa nu mai vedem chiar atat de mult continut original disponibil.