Telefoanele Android: CAND Lanseaza Google Marea Actualizare

Telefoanele Android vor avea parte de o actualizare extrem de importanta pentru clientii din toata lumea, iata cand va fi lansata ea de catre Google.

Telefoanele Android actualizare

Telefoanele Android urmeaza sa aiba in cursul acestui an parte de o actualizare foarte importanta la care Google lucreaza intens de cateva luni de zile, iar ea va aduce foarte multe schimbari. Vorbim despre imbunatatiri din toate punctele de vedere pentru telefoanele Android care vor avea instalat sistemul de operare al companiei Google, si foarte multa lume asteapta cu nerabdare sa aiba totul disponibil cat mai repede posibil, chiar daca lucrurile nu se fac atat de fortat.

Telefoanele Android vor avea lansat in mod oficial Android 11 in data de 8 septembrie, conform unor informatii venit de la un director al celor de la Google, el dezvaluind planurile companiei vis-a-vis de acest update. Android 11 lansat pe 8 septembrie pentru telefoanele Android nu inseamna in mod neaparat ca toti utilizatorii vor beneficia de actualizare imediat in dispozitivele lor, ci vor trebui sa astepte pentru ca producatorii sa le lanseze in mod separat.

Telefoanele Android: CAND Lanseaza Google Marea Actualizare

Telefoanele Android lansate de catre Google pana in momentul de fata, adica acelea din seria Pixel, vor avea disponibila actualizarea imediat, insa pentru restul lucrurile vor mai dura. E posibil ca telefoanele Android de la Samsung, Huawei, Xiaomi, Vivo, OPPO, sau alti producatori, sa aiba actualizarea oferita undeva prin octombrie, noiembrie, sau chiar decembrie, in cazul anumitor modele de telefoane acest lucru fiind 100% sigur, in timp ce pentru altele deocamdata e neclar.

Telefoanele Android au in general actualizarile importante lansate cu intarziere de diversi producatori, in comparatie cu cei de la Google, iar in cazul Android 11 lucrurile nu vor fi cu absolut nimic diferite. Chiar si asa, pentru telefoanele Android vom avea disponibil Android 11 incepand cu data de 8 septembrie, iar dincolo de acest punct fiecare producator va decide ce va face cu fiecare telefon in parte pentru a le oferi clientilor cea mai buna experienta posibila.

Telefoanele Android vor beneficia de foarte multe schimbari foarte bune pentru clientii din intreaga lume, Google anuntand o buna parte dintre ele, iar desigur ca vor mai exista si alte surprize.