Fortnite: Dezvaluie CAND se LANSEAZA PS5 si XBOX Series X

Fortnite joker

Fortnite dezvaluie cand se lanseaza PS5 si XBOX Series X pentru fanii din intreaga lume, cei de la Epic Games luand foarte multa lume prin surprindere cu decizia de a dezvalui cand putem astepta aparitia noilor console pentru toata lumea.

Fortnite urmeaza sa aiba lansat in data de 17 noembrie un nou update care il aduce pe The Joker din Batman in cadrul jocului, iar compania Epic Games spune ca actualizarea va fi oferita “la timp” pentru lansarea PS5 si XBOX Series X pentru clienti.

Fortnite dezvaluie practic faptul ca ambele console vor fi lansate in acea perioada de timp, fara ca Sony si Microsoft sa ofere pana in momentul de fata vreo informatie cu privire la data la care noile console vor ajunge in magazine pentru achizitie.

Fortnite confirma totusi o serie larga de zvonuri aparute in ultimele saptamani, acestea anuntand faptul ca noile console vor fi puse in vanzare undeva in perioada Black Friday, si acum este cat se poate de clar acest lucru pentru toti cei care le asteapta.

“Arhnemesisul lui Batman, The Joker, ajunge în Fortnite prin The Last Laugh Bundle lansând pe 17 noiembrie. Consultați toate ofertele The Joker de mai jos, inclusiv The Joker Outfit, Laugh Riot Back Bling, Bad Joke Pickaxe, The Joker’s Revenge Pickaxe și The Pick a Card Emote. Last Laugh Bundle este disponibil pentru achiziții digitale sau fizice și include 1.000 V-Bucks. Versiunea de vânzare cu amănuntul este disponibilă pe PlayStation 4, Nintendo Switch și Xbox One. De asemenea, va ajunge la timp pentru lansarea consolelor PlayStation 5 și Xbox Series X de generație viitoare.”

Fortnite are foarte multe actualizari lansate in mod constant de catre cei de la Epic Games, insa ceea ce e este confirmat acum de catre compania americana este una dintre cele mai bune vesti care puteau veni pentru jucatorii din intreaga lume.