Google Maps: Actualizare foarte IMPORTANTA Anuntata de catre Google

Google Maps update harti

Google Maps are o actualizare foarte importanta anuntata de catre compania Google pentru utilizatorii din intreaga lume, si vorbim despre un update care trebuia sa vina de ceva vreme pentru noi, dar care ajunge intr-un final abia acum.

Google Maps va avea parte de o imbunatatire majora pentru interfata astfel incat utilizatorii sa poata distinge mai usor intre formele de relief vizibile pe harta, adica vom vedea mai clar, dealurile, plajele, muntii, zonele de desert, padurile dense, etc.

Google Maps va avea acest update lansat in toate tarile in care platforma de harti este oferita, iar actualizarea va acoperi toate zonele urbane, cat si cele rurale, sau cele nelocuite, deci vorbim despre o modificare totala pentru oameni.

Google Maps va avea deasemenea si actualizari pentru strazile listate in cadrul platformei, nivelul de detalii pentru acestea fiind deasemenea crescut, totul multumita unu nou algoritm pentru colorarea hartilor care sunt oferite in cadrul platformei.

Google Maps update harti online

Google Maps face o serie de schimbari foarte mari pentru toata lumea, si e bine ca intr-un final ne este oferita o actualizare atat de mare, ea fiind distribuita la nivel global prin serverele celor de la Google, deci va ajunge la toata lumea cat de curand.