BRD Romania: Anunt IMPORTANT Asteptat de catre MULTI Clienti

BRD Romania are un anunt important asteptat de catre foarte multi clienti din toata tara, iata ce spune banca, si ce trebuie sa stii chiar acum.

BRD Romania mobilitate

BRD Romania este una dintre cele mai mari banci din tara noastra, cu peste 2 milioane de clienti activi in momentul de fata, si in crestere, iar multi dintre ei asteptau cu nerabdare un raspuns la o intrebare foarte serioasa. Cei de la BRD Romania au lansat recent posibilitatea de a folosi Apple Pay pentru plati mobile cu telefoanele iPhone, sau Apple Watch, desi cu niste limite, insa inca nu ofera o solutie similara pentru cei care au telefoane Android, ceea ce e de neconceput pentru multi.

BRD Romania nu are in momentul de fata o aplicatie, sau un serviciu, care sa permita platile mobile de pe Android, daca va vine sa credeti in anul 2020 asa ceva, insa banca lucreaza intens la asta. In comentariile publicate de catre clientii sai pe Facebook, cei de la BRD Romania anunta ca lucreaza intens pentru a lansa o aplicatie care sa le faciliteze clientilor din toata Romania posibilitatea de a face plati mobile folosind telefoanele Android, si cel mai probabil tehnologia NFC.

BRD Romania: Anunt IMPORTANT Asteptat de catre MULTI Clienti

BRD Romania nu are deocamdata vreo posibila data la care sa spuna ca ar putea oferi acest serviciu, ceea ce nu e tocmai de neinteles, daca ne gandim ca de ani de zile clientii asteapta solutia, si ea nu mai vine. Nici macar in cazul Apple Pay lucrurile nu sunt asa cum ar trebui sa fie, BRD Romania oferind posibilitatea de plata doar cu cardurile Maestro si Mastercard, nu si cu VISA, deci va puteti imagina ca interesul lor nu este de a-si extinde masiv serviciile pe Android.

BRD Romania este totusi o banca foarte mare, are foarte multi clienti cu telefoane, peste 600.000 de utilizatori ai MyBRD Net si MyBRD Mobile, deci e clar ca exista oameni dornici sa faca internet banking. De ce BRD Romania nu s-a grabit sa fie in aceeasi linie cu celelalte banci cand vine vorba despre aceste servicii e greu de inteles, insa probabil ca la un moment dat isi va multumi clientii si din acest punct de vedere, ceea ce ar fi o veste buna pentru multi.

BRD Romania va lansa aplicatia de plati mobile pentru Android cand va fi gata, si sperantele clientilor sunt ca asta se va intampla in 2020, dar nimeni nu poate garanta acest lucru acum.