Fortnite: UIMITOR Cat de SCUMPE sunt Telefoanele ce au Jocul

Fortnite raritate

Fortnite este prins in momentul de fata intr-o disputa extrem de complicata in care Apple si Google au scos jocul din App Store dsi Google Play Store, ambele companii fiind in pli razboi cu Epic Games dupa ce acestia din urma au avut curajul de a face o mare schimbare.

Fortnite a avut implementata de catre Epic Games o solutie proprie de plata care le inlatura pe cele oferite de catre Apple si Google, iar asta a suparat ambele companii americane, care nu mai primesc acum comisioane din vanzarile facute prin joc.

Fortnite a fost eliminat din magazinele de aplicatii, iar in cazul iOS e imposibil de instalat intr-un mod oficial, astfel ca telefoanele care au jocul deja instalat au ajuns sa coste mii, peste mii, de dolari le diverse website-uri de licitatii, ceva ce probabil nimeni nu credea ca se va intampla.

Fortnite instalat pe un iPhone ii poate aduce detinatorului sau o suma importanta de bani, unii punandu-si telefoanele la vanzare la preturi care ajung si pana la 5000 de dolari, dar desigur ca nimeni nu va plati chiar atat pe un asemenea telefon.

Fortnite raritate scump

Fortnite este un joc foarte important pentru foarte multa lume, si nu este exclus ca unii chiar sa plateasca sume serioase pentru a-l avea in telefoane, insa 5000 de dolari e ca dincolo de limitele normalului, indiferent despre ce fel de joc vorbim acum.