LIDL Romania: Mesaj IMPORTANT, ce le CERE TUTUROR Clientilor

LIDL Romania are un mesaj foarte important pentru toti clientii din Romania, iata cu ce cerere vine cum pentru toata lumea, si de ce trebuie ascultata.

LIDL Romania risipa

LIDL Romania are un mesaj foarte important pentru toti clientii sai din toata tara, dar si pentru romani in general, pentru ca vorbim despre ceva care ne afecteaza pe toti intr-o destul de egala masura. Cei de la LIDL Romania le cer romanilor sa nu mai faca risipa alimentara, si ofera cateva sfaturi pentru a avea mai multa grija ce mancam, dar si cum depozitam mancarea pe care o cumparam din magazine, astfel incat sa fie buna de mancat pentru o perioada mai lunga de timp.

LIDL Romania incepe cu exemplul painii care poate fi tinuta in congelator si reincalzita apoi, ea ramanand buna de mancat pentru o perioada de pana la 6 luni, daca este tinuta in congelator. Acesta este al doilea sfat pe care cei de la LIDL Romania il fac pentru clientii din toata tara in ideea de a ii ajuta s evite risipa alimentara, si sa consume produsele pe care le cumpara din magazine, indiferent ca sunt cele ale acestui lant, sau cele care aparti de vreun alt lant.

LIDL Romania: Mesaj IMPORTANT, ce le CERE TUTUROR Clientilor

LIDL Romania a incheiat un parteneriat cu o organizatie numita Food Waste Combat, scopul sau fiind de a invata lumea sa nu mai faca risipa alimentara in momentul in care cumpara diverse produse din magazine. LIDL Romania a lansat impreuna cu aceasta companie si un studiu pentru a afla mai multe despre obiceiurile romanilor in ceea ce priveste felul in care consuma mancarea, dar si cel in care arunca produsele pe care nu le mai considera a fi bune de mancat.

Deseori, ajungem să aruncăm resturi de pâine uscată, dacă nu o păstrăm corespunzător. 🙅‍♀️❄ Congelatorul ne ajută și de…

Publicată de Lidl Romania pe Marţi, 18 august 2020

LIDL Romania incearca astfel sa ne ajute sa oprim un trend care genereaza probleme mari la nivel global in momentul de fata, risipa alimentara fiind o problema uriasa in intreaga lume. In Romania lumea pune mai putin accent pe problemele de acest gen, insa cei de la LIDL Romania incearca sa ne faca sa deveni ceva mai constienti de problemele care exista in momentul de fata, si asa avem ocazia de a vedea cat de importanta este protejarea mancarii.

LIDL Romania are si un website in care ofera sfaturi pentru o nutritie sanatoasa, plus modalitatile prin care putem preveni risipa alimentara, asa ca e bine sa va uitati si acolo.