Huawei MATE 40 Pro: CIUDATA Camera Noua Apare in Prima FOTO

Huawei MATE 40 Pro are o ciudata camera noua integrata de catre compania Huawei, iata ce schimbare importanta este facuta pentru toti clientii.

Huawei MATE 40 Pro ciudat

Huawei MATE 40 Pro urmeaza sa aiba o camera noua, iar dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos, design-ul pentru aceasta nu este chiar atat de obisnuit precum ati vazut in alte modele de telefoane. Huawei MATE 40 Pro urmeaza sa aiba o camera cu un design destul de neobisnuit, ceva ce ar cam fi in ton cu ceea ce am vazut in diverse randur de la compania Huawei pentru produsele lansate in trecut pentru clienti, deci probabil nu vor fi foarte multi surprinsi de asta.

Huawei MATE 40 Pro urmeaza sa aiba o camera cu patru senzori de imagine, iar in centrul lor se va regasi un flash LED pentru inregistrarea celor mai bune poze posibile pe timp de noapte. Puteti vedea ca integrarea acestui flash LED in camera Huawei MATE 40 Pro nu este ceva chiar atat de bine gandit, dar am mai vazut noi desing-uri ciudate folosite de catre compania Huawei pentru diverse modele de telefoane, asa ca e posibl sa nu renunte la aceasta idee.

Huawei MATE 40 Pro: CIUDATA Camera Noua Apare in Prima FOTO

Huawei MATE 40 Pro ciudat

Huawei MATE 40 Pro are si senzorii de imagine dimensiuni diferite, iar pozitionarea sa in camera contribuie la crearea acestui design destul de ciudat, insa cei de la Huawei nu sunt la prima solutie de acest gen. Era de asteptat ca Huawei MATE 40 Pro sa vina cu niste elemente care sa il faca usor de recunoscut in fata altor modele de telefoane existente pe piata, iar cei de la Huawei se vor putea lauda fara discutie cu acest lucru in fata oamenilor.

Huawei MATE 40 Pro ar trebui totusi sa aiba cea mai buna camera implementata vreodata intr-un model de telefon vandut de catre compania chinezeasca, asa cum se intampla in fiecare toamna. Deocamdata specificatiile finale ale camerei Huawei MATE 40 Pro n-au venit pentru noi, si nici nu stim cand le vom avea, dar e detul de clar faptul ca va exista un upgrade urias pentru telefon, si asta va veni probabil cu o scumpire a sa.

Huawei MATE 40 Pro urmeaza sa fie lansat de catre compania Huawei undeva prin toamna acestui an, cei mai probabil la inceput de octombrie, cu vanzari in magazine initiate in aceeasi luna.