Lenovo Lanseaza Noua Serie de Laptop-uri YOGA pentru Romani

Lenovo YOGA romania

Lenovo a anuntat lansarea in Romania a noii serii de laptop-uri Yoga, iata ce aduc acestea nou pentru clientii din tara noastra.

București, 20 august 2020 – Lenovo anunță cinci noi laptopuri Yoga, care îmbină stilul, puterea și portabilitatea. Dezvoltate pentru a oferi experiențe premium, într-un design elegant, rafinament și inovație tehnologică, gama Lenovo Yoga este sub-brandul de top de PC-uri dedicate consumatorilor. Urmărirea de videoclipuri online, ascultarea celor mai noi piese muzicale, precum și o experiență multimedia completă pentru creatorii de conținut sunt puse în valoare de noua gamă Lenovo Yoga cu Windows 10 ce integrează și o varietate de funcții inteligente, inclusiv Alexa®1, o durată de viață a bateriei2 optimizată, încărcare rapidă3 și viteze Wi-Fi 64 uluitoare.

Laptopul ultra-subțire Lenovo Yoga Slim 7i5 (13 inci), Lenovo Yoga Slim 7i Pro5 (14 inci) și noul laptop portabil 2 în 1 Lenovo Yoga 7i5 (14 inci și 15,6 inci) vor fi echipate cu procesoare Intel® Core™ de ultimă generație (disponibile în curând) și au fost concepute pentru utilizatorii care își doresc performanțe superioare, imagini captivante, conexiuni excelente și durată de viață a bateriei de lungă durată. Laptopurile Lenovo Yoga Slim 7 Pro (14 inci) și Lenovo Yoga 6 (13,3 inci) sunt echipate cu procesorul AMD RyzenTM 4000 Series.  

Răcire inteligentă cu AI, Lenovo Vantage Smart Performance și Lenovo Premium Care

Cele mai noi inovații ale inteligenței artificiale (AI) sunt introduse pe Yoga Slim 7i Pro, prin optimizarea bateriilor și a sistemului inteligent de răcire6. Noua soluție de gestionare a energiei este complet bazată pe inteligența artificială, astfel încât Yoga Slim 7i Pro poate obține performanțe maxime. Laptopul învață în mod continuu și își poate adapta performanța automat pentru activități cu putere mare sau pentru economisirea de energie. 

Celelalte laptopuri Yoga noi au modul de răcire inteligentă ca setare implicită de optimizare a AI-ului pentru a prelungi durata de viață a bateriei și pentru a spori performanța; toate modelele alimentate de procesoarele Intel Core de ultimă generație au fost concepute pentru a prelungi durata de viață a bateriei laptopului cu o medie raportată de până la 20%.7 În plus, funcția Lenovo Q-Control, crește performanța laptopului până la puterea maximă doar prin apăsarea tastelor Fn-Q, același shortcut permițând și trecerea în modul Stealth, pentru a reduce zgomotul ventilatorului în timpul vizionării unui film.

Un alt nou beneficiu integrat pentru utilizatorii de PC-uri Lenovo este disponibil8 prin Lenovo Vantage. Lenovo Vantage Smart Performance Services8 este un nou serviciu de autodiagnosticare de tip proactiv, pentru menținerea unui dispozitiv sănătos. Capabil să prevină potențialele probleme ale PC-ului înainte de apariția lor, Lenovo Vantage Smart Performance Services scanează, detectează și elimină programele spyware, malware și adware, remediază problemele de rețea și ajustează automat computerul, ceea ce oferă o mai bună conexiune la internet și procese mai rapide de PC, precum o pornire mai rapidă a sistemului, viteze de încărcare / descărcare crescute și deschideri ale aplicațiilor.

Lenovo Smart Assist și Alexa

Cu ajutorul Alexa, utilizatorii au posibilitatea de a efectua o serie de operațiuni hands-free, precum setarea de remindere, plasarea de comenzi online, pornirea aplicațiilor muzicale, schimbarea melodiei sau gestionarea volumului. 

Datorită Lenovo Smart Assist, computerul pornește mai rapid prin simpla ridicare a capacului. Camera cu infraroșu (IR) și Windows Hello oferite de Yoga Slim 7i, Yoga Slim 7i Pro și Yoga Slim 7 Pro permit logarea hands-free, printr-o recunoaștere facială mai sigură. Caracteristici avansate ale display-ului precum Alerte de Confidențialitate sunt oferite prin software-ul AI de la Glance by Miremetrix® pentru a proteja ecranul de privitorii nedoriți. Toate noile laptopuri Yoga sunt capabile de îmbunătățirea automată a calității de conținut video până la FHD 1080p, prin utilizarea machine learning în Windows Media Player, cunoscută sub numele de Super Rezoluție.

Laptopuri subțiri și ușoare 

Laptopul Yoga Slim 7i de 13,3 inci are un ecran QHD , cu margini foarte subțiri și o clapetă slim cu design din metal. Laptopul este alimentat de procesoare de până la Intel Core de ultimă generație (disponibile în curând) și plăci grafice integrate de ultimă generație pe o arhitectură Intel Xe pentru performanțe uimitoare. Are până la 16GB de memorie LPDDR4X, spațiu de stocare de 1TB SSD PCIe (Gen 4) M.2, sRGB 100% și Dolby Vision® pentru o experiență de vizionare fără precedent, plus modul Eye Care ce oferă protecție suplimentară de lumina albastră, certificat de TÜV Rheinland.10 Este echipat cu Boxele Harman® și audio Dolby Atmos®, are o durată de viață a bateriei de până la 16 ore cu baterie de 50WHr și încărcare rapidă îmbunătățită.11 Printre posibilitățile de conexiune se numără funcția Bluetooth 5, un port Intel Thunderbolt ™ Type 4 și Intel Wi-Fi 64 (Gig+) de trei ori mai rapid decât Wi-Fi-ul standard.12

Laptopul Yoga Slim 7i Pro (14 inci) oferă productivitate sporită cu procesoarele de până la Intel Core de ultimă generație (disponibile în curând), 32 GB de memorie LPDDR4X și o autonomie incredibilă de 18 ore de viață a bateriei2 cu o baterie de 61WHr și Rapid Charge Boost11. Laptopul dispune de funcția Eye Care, certificată TÜV Rheinland10. Este disponibil în varianta cu placă grafică integrată de ultimă generație bazată pe Intel Xe sau varianta cu până la cele mai noi plăci NVIDIA® GeForce® MX.

Yoga Slim 7 Pro (14 inci) cu procesoare mobile AMD Ryzen 400 Series, precum și varianta cu procesor Intel, integrează funcția Windows Hello și o cameră IR, tastură iluminată cu taste cu design special, pentru o tastare mai confortabilă. În plus, dimensiunea touchpad-ului a fost mărită cu 33% pentru o utilizare mai ușoară.

Laptopuri 2-în-1

Lenovo Yoga 7i este un convertibil elegant în orice mod de funcționare, disponibil în variantele cu ecran Full HD, touchscreen, de 14 inci sau 15,6 inci. Este echipat cu sistem Dolby Vision în varianta de 14 inci și ecran FHD VESA400 HDR cu luminozitate de 500 de niți, în varianta de 15,6 inci. Laptopul dispune de memorie RAM DDR4 de 16GB, 1 TB capacitate de stocare pe SSD PCIe M.2, iar varianta cu ecran de 15,6 inci cântărește 1.83 de kg și include și tastatură numerică.

Laptopul dispune de procesoare Intel Core de ultimă generație, placă grafică Intel integrate, productivitate mai bună și baterie cu funcția Rapid Charge Express15 ce oferă până la 13 ore durată de viață pentru modelul de 15,6 inci și până la 16 ore pe modelul de 14 inci, având o grosime de doar 17,7mm și cântărind nu mai mult de 1.43kg.

Lenovo Yoga 6 de 13,3 inci este primul convertibil cu un design hybrid de metal și materiale soft-touch și este echipat cu procesoare AMD Ryzen 7 4700 și placă grafică integrate AMD Radeon. Cu o durată de viață a bateriei de 18 ore16 și o baterie de 60WHr, Lenovo Yoga 6 are un ecran touchscreen Full HD cu luminozitate de 300 de niți, boxe îmbunătățite de Dolby Atoms, o greutate de doar 1,32 kg și funcții de siguranță precum fingerprint reader și capacul pentru webcam TruBlock privacy shutter. Laptopul dispune de memorie RAM DDR4 de 16GB și 1TB capacitate de stocare pe SSD PCIe M.2.

În plus față de acestea, Lenovo anunță și desktopul IdeaCentre™ Mini 5i, căștile Yoga Active Noise Cancellation (ANC) și mouse-ul Yoga cu funcția Laser Presenter. 

Pentru mai multe detalii, fotografii și specificații tehnice, vă rugăm accesați Lenovo StoryHub newsroom 

Prețuri și disponibilitate în EMEA 17

  • Lenovo Yoga Slim 7i de 13 inci va avea un preț de pornire de 999 euro (TVA inclus) și va fi disponibil în luna noiembrie 2020.  Lenovo Yoga Slim 7i Pro de 14 inci cu până la NVIDIA GeForce MX GPUs va avea un preț de pornire de 899 euro (TVA inclus) și va fi disponibil în luna noiembrie 2020.17 Ambele variante vor integra cea mai  nouă generație de procesoare Intel Core (disponibile în curând).
  • Lenovo Yoga Slim 7 Pro de 14 inci, cu procesor AMD Ryzen 9 4900H va avea un preț de pornire de 799 euro (TVA inclus) și va fi disponibil începând cu luna august 2020.17
  • Lenovo Yoga 7i convertibil, de 14 inci, cu cea mai nouă generație de procesoare Intel Core (disponibile în curând) va avea un preț de pornire de 999 euro (TVA inclus) și va fi disponibil începând cu luna noiembrie 2020; modelul de 15,6 inci va avea un preț de pornire de 1099 euro (TVA inclus) și va fi disponibil începând cu luna noiembrie 2020.17
  • Lenovo Yoga 6 convertibil, de 13,3 inci, cu procesor până la AMD Ryzen 7 4700U va avea un preț de pornire de 899 euro (TVA inclus) și va fi disponibil începând cu luna octombrie 2020.17 
  • Lenovo Vantage Smart Performance Services8 este momentan disponibil în America de Nord și are un preț de pornire de 29,99 dolari pentru abonament de un an. În 2021, serviciul va fi extins gradual în EMEA și în restul lumii.17 
  • Desktopul IdeaCentre Mini 5i va avea un preț de pornire de 499.99 euro (TVA inclus) și va fi disponibil începând cu luna septembrie 2020.17
  • Căștile Yoga Active Noise Cancellation (ANC) Headphones vor avea un preț de pornire de 149.99 euro (TVA inclus) și vor fi disponibile începând cu luna octombrie 2020.17
  • Mouse-ul Yoga cu Laser Presenter va avea un preț de pornire de 71.99 euro (TVA inclus) și va fi disponibil începând cu luna octombrie 2020.17″