Orange: Asta Primesti 2 LUNI GRATUIT Acum daca esti Client

Orange are pentru clientii din Romania o promotie extrem de buna, si ofera 2 luni de gratuitate pentru ceva ce foarte multi clienti nici nu stiau ca exista.

Orange binging

Orange are o surpriza extrem de buna pentru clientii sai din toata Romania in momentul de fata, si a decis sa le ofere 2 luni de gratuitate pentru un foarte mare beneficiu de care toata lumea se paote bucura. Mai exact, cei de la Orange le ofera clientilor din toata tara nu mai putin de 2 luni de gratuitate pentru serviciile disponibile in aceasta pagina, adica accesul la optiunile Orange TV Go, care in mod normal sunt oferite doar contra cost pentru clienti.

Orange le ofera clientilor doua luni de gratuitate pentru optiunea Family HD Go, aceasta costand in mod normal 4.5 euro pe luna, si incluzand o serie de beneficii interesante. Orange ofera posibilitatea de a vedea online 98 de canale de televiziune, sute de filme si episoade din seriale foarte importante, o varietate de emisiuni inregistrate, plus 1 GB de trafic de internet pentru a vedea continutul de oriunde v-ati afla in aceasta lume cand vreti sa-l vedeti.

Orange: Asta Primesti 2 LUNI GRATUIT Acum daca esti Client

Orange ofera 2 luni gratuite si pentru optiunea Movie Go Unlimited, aceasta costand in mod normal 2 euro pe luna, iar asta pentru ca nu ofera acces la canalele de televiziune. In acei 2 euro clientii celor de la Orange primesc sute de filme si episoade din unele dintre cele mai populare seriale din lume, impreuna cu 1 GB de trafic de internet, deci aveti putin timp pentru a vedea o parte din continutul pe care grupul de telecomunicatii ni-l pune la dispozitie.

Orange are de ceva vreme ofertele TV Go disponibile pentru clienti, insa vrea ca mai mult sa le incerce pentru a plati abonamente pentru ele astfel incat sa se bucure de tot continutul disponibil. Gratuitatea de doua luni de zile este oferita de catre cei de la Orange doar o singura data pentru clientii sai, dupa care acestia vor trebui sa plateasca pentru a putea vedea in continuare continutul, astfel ca puteti renunta la Netflix pentru o perioada de timp.

Orange va avea aceasta optiune disponibila pentru multi dintre utilizatori in continuare, asa ca daca inca nu ati profitat de ea, inca mai aveti timp pentru a face acest lucru in continuare.