RCS & RDS: Anuntul URIAS pentru Clienti cu o Veste GROZAVA

RCS & RDS a facut un anunt urias pentru clientii din toata Romania, iata ce veste grozava vine pentru toata lumea, si cat de mult conteaza pentru noi.

RCS & RDS finalele

RCS & RDS are pentru clientii sai din Romania o veste grozava, una care vine printr-un anunt important de la furnizorul de servicii de telecomunicatii, si pentru multa lume e vorba despre ceva ce asteptau de mult. Cei de la RCS & RDS au inceput de cateva saptamani sa transmita meciurile de fotbal din cele mai importante competitii europene, insa doua dintre ele sunt acum la final de sezon, si e bine sa stiti ca operatorul va transmite in direct cele doua meciuri.

RCS & RDS va transmite in format 4K in aceasta seara finala Europa League dintre Sevilla si Inter, meciul urmand a avea loc in Germania, dar partea buna este ca il puteti vedea la calitate ridicata. RCS & RDS spune ca finala Europa League urmeaza sa inceapa in aceasta seara la ora 22:00, astfel ca daca aveti deja extraoptiunea 4K veti putea urmari meciul de fotbal la rezolutia cea mai buna care este oferita de catre canalele de televiziune comerciale din Europa.

RCS & RDS: Anuntul URIAS pentru Clienti cu o Veste GROZAVA

RCS & RDS finalele europa champions

RCS & RDS transmite deasemenea in format 4K si finala Champions League dintre PSG si Bayern Munchen, aceasta urmand a avea loc in cursul zilei de duminica, 23 august. Finala Champions League va incepe tot la ora 22:00, la fel precum cea pentru Europa League, iar RCS & RDS va transmite si acest meci de fotbal tot in format 4K pentru clientii care au activata extraoptiunea 4K, DIGI 4K, pe care grupul de telecomunicatii o ofera pentru oricine o vrea.

RCS & RDS transmite ambele meciuri la rezolutie inalta pentru clientii din Romania, si asta in conditiile in care doar un singur alt operator mai poate asta pentru clienti, Vodafone. RCS & RDS transmite foarte multe meciuri de fotbal, la fel ca si alte competitii sportive, in format 4K prin intermediul postului de televiziune DIGI 4K, si daca aveti un televizor cu rezolutie 4K, ar fi bine sa nu ratati ocazia de a vedea meciurile de fotbal la cea mai buna rezolutie posibila.

RCS & RDS va continua sa transmita meciuri din Europa League si Champions League inclusiv dula jucarea finalelor, iar asta pentru ca noile sezoane ale ambelor competitii a inceput deja.