Raiffeisen Bank: AVERTIZARE de ULTIMA ORA spre TOTI Clientii

Raiffeisen Bank a emis o avertizare de ultima ora pentru toti clientii din Romania, iata ce trebuie sa stii chiar acum despre alerta venita de la banca.

Raiffeisen Bank lucrare

Raiffeisen Bank a emis astazi o avertizare de ultima ora pentru toti clientii sai din Romania, si trebuie sa fiti extrem de atenti la ceea ce spune banca, pentru ca este un anunt extrem de important. Cei de la Raiffeisen Bank au anuntat o noua runda de lucrari de mentenanta pentru serviciile pe care le ofera in Romania in momentul de fata, si atentionarea este una extrem de importanta pentru toti clientii sai pentru ca unele servicii vor fi complet indisponibile.

Raiffeisen Bank va face lucrari de mentenanta in cursul noptii de sambata, 22 august, spre duminica, 23 august, iar intre orele 00:00 si 04:00 unele dintre serviciile sale vor fi indisponibile. Raiffeisen Bank avea foarte multe servicii indisponibile in cursul acestei nopti, astfel ca timp de 4 ore nu veti putea face multe dintre lucrurile pe care erati obisnuiti sa le faceti, si e bine sa fiti foarte constienti de acest lucru pentru ca s-ar putea sa avet nevoie de acele servicii.

Raiffeisen Bank: AVERTIZARE de ULTIMA ORA spre TOTI Clientii

Raiffeisen Bank spune ca in noaptea dintre 22 si 23 august vor fi indisponibile urmatoarele servicii: RaiPay, Smart Mobile, Raiffeisen Online, noul Smart Mobile, noul Raiffeisen Online, Smart Token, Raiffeisen Direct *2000, Ana, consultantul virtual *2000, tranzactii la bancomatele multifunctionale (MFM). Raiffeisen Bank va avea deci indisponibilitate pentru foarte multe servicii care sunt necesare pentru clientii din toata tara, si e bine sa aveti bani scosi pentru orice eventualitate.

ℹ️ Dragi clienți,În noaptea de sâmbătă 22 august spre duminică 23 august, între orele 00:00-04:00, sunt programate…

Publicată de Raiffeisen Bank Romania pe Joi, 20 august 2020

Raiffeisen Bank a anuntat din timp lucrarile de mentenanta pentru ca este vorba despre foarte multe servicii care devin complet indisponibile in cursul acelei nopti, si e posibil ca multi clienti sa fie nemultumiti. Asta e normal, pana la urma, oamenii asteptandu-se in general ca serviciile de care beneficiaza sa fie disponibile in mod constant, iar cand acest lucru nu se intampla, apar nemultumirile, mai ales daca e nevoie sa plateasca ceva, sau sa scoata bani de la bancomate.

Raiffeisen Bank a mai facut lucrari de mentenanta in trecut, si a avut probleme serioase la scurt timp dupa aceea cu serviciile pe care le-a oferit, deci e bine sa va asteptati si la o asemenea situatie.