Telefoanele Android: OFICIAL, Anuntul IMPORTANT al Google

Telefoanele Android au anuntat in mod oficial un anunt foarte important de catre compania Google, iata ce modificare neasteptata este facuta acum.

Telefoanele Android camere

Telefoanele Android au in mod oficial un anunt foarte important facut de catre compania Google, unul care are menirea de a ii ajuta pe utilizatorii din intreaga lume sa fie in siguranta. Mai exact, cei de la Google a decis sa limiteze accesul aplicatiilor terte la camerele pe care le au telefoanele Android, si totul pentru a impiedica spionarea oamenilor de catre cele facute de catre dezvoltatorii rau intetionati, ceea ce se intampla foarte des, din pacate.

Telefoanele Android face aceasta schimbare incepand cu Android 11, si nu vorbim despre o blocare totala a accesarii camerelor de catre aplicatiile terte, ci doar despre o controlare mai stricta a accesului la ele. Aplicatiile vor trebui a foloseasca aplicatia aplicatia camera standard din telefoanele Android pentru a face poze, nu unele integrate de catre dezvoltatori, iar asa cei de la Google se asigura de faptul ca locatia utilizatorilor nu e furata.

Telefoanele Android: OFICIAL, Anuntul IMPORTANT al Google

Telefoanele Android aveau nevoie de o asemenea modificare foarte importanta pentru a ii tine pe utilizatori in siguranta, si a impiedica furtul locatiei acestora prin aplicatii. Google iata aceasta masura si dupa ce foarte multi oameni au inceput sa se planga din cauza acestei probleme majore care exista pentru telefoanele Android, iar din ceea ce vedem cu aceasta decizie, se pare ca lucrurile aveau nevoie de o indreptare fortata.

Telefoanele Android ofera mult mai multa libertate in comparatie cu cele care ruleaza sistemul de operare iOS, iar acum cei de la Google iau o decizie a Apple si o aplica pentru propriul sistem de operare. Telefoanele Android vor oferi mult mai multa siguranta pentru toti oamenii odata cu aceasta schimbare, iar pozele ar trebui sa fie deasemenea mult mai bune daca este folosita aplicatia nativa a lor, dar si API-urile dedicate pentru accesarea camerei.

Telefoanele Android vor avea aceasta schimbare impusa indiferent de producatorul care le face, astfel ca toata lumea se va bucura, in final, de fix acelasi lucru.