DACIA Duster: SURPRIZA Majora, Ce NU STIA foarte Multa Lume

DACIA Duster este in centrul unei surprize majore, iata ce nu stia foarte multa lume cu privire la modelele de masini vandute de catre producator.

DACIA Duster sandero

DACIA Duster este unul dintre cele mai populare modele de SUV-uri din Europa, pretul sau foarte bun fiin unul dintre principalele motive pentru care este cumparat in numar mare de catre clientii de pe continent, si nu numai. In diverse tari europene DACIA Duster se vinde bine, insa din toata gama de masini pe care DACIA le vinde, in top se afla Sandero, un model de la care nu existau asteptari chiar atat de mari din acest punct de vedere, dar iata ca realitatea e alta.

DACIA Duster nu se vinde la fel de bine precum Sandero in multe tari europene, ceea ce desigur ca vine ca o surpriza pentru foarte multa lume, iar asta in conditiile in care multi credeau altceva. DACIA Duster este mai scumpa decat Sandero, dar si mult mai practica, insa clientii care cumpara masinile celor de la DACIA se uita in principal la pret, asa ca in multe tari modelul mai ieftin e mai bine vandut, dar Logan nu are parte de acelasi succes.

DACIA Duster: SURPRIZA Majora, Ce Nu Stia foarte Multa Lume

DACIA Duster are in Franta, de exemplu, vanzari injumatatite fata de Dacia Sandero, ambele modele inregistrand scaderi din cauza pandemiei de Coronavirus, insa chiar si asa, Logan nu e la fel de populara. Situatia e cam la fel si in alte tari din Europa, acolo unde DACIA Duster nu e la fel de populara precum Sandero, si poate ca asta e una dintre explicatiile pentru decizia producatorului de a lansa intai pe piata versiuni noi ale modelelor mai ieftine.

DACIA Duster va avea parte de o versiune noua lansata in 2021, insa vorbim despre un upgrade minor pentru serie in raport cu ceea ce exista acum, iar asta nu va impulsiona prea mult vanzarile. Versiunea a 3-a a DACIA Duster nu va fi lansata pana in 2023, sau 2024, astfel ca mai avem de asteptat dupa ea, dar partea buna este ca va aduce atat de multe noutati incat mai mult ca sigur va oferi si o crestere in vanzari pentru producatorul roman atunci.

DACIA Duster va ramane cu siguranta in urma Sandero in materie de vanzari pana in momentul in care versiunea a 3-a va fi lansata, astfel ca va fi nevoie de imbunatatiri majore inainte ca masinile sa aiba si vanzari mai bune.