iPhone 12: RABAT la Calitate pentru Profit mai mare

iphone 12 rabat calitate

iPhone 12 urmeaza sa ne arate din nou adevarata fata a companiei Apple, iar asta pentru ca este anuntat un nou rabat la calitatea produselor doar pentru ca americanii sa poata castiga profit frumos de pe urma clientilor care cumpara telefoanele mobile.

iPhone 12 urmeaza sa aiba inclusa tehnologie 5G, iar asta va creste pretul de productie, insa cei de la Apple au gasit solutia pentru problema profitului, asa ca vor folosi o placa logica pentru baterie care este inferioara celor actuale, ea fiind cu pana la 50% mai ieftina decat cea din iPhone 11.

Apple pune presiune pe partenerii sai pentru a reduce substantial costurile componetelor care vor fi folosite in telefoane, si asta in ideea de a reduce cat se poate de mult costurile de productie, chiar daca nu e nimic in beneficiul vreunuia dintre noi, din pacate.

“Aflând costuri de producție mai mari datorită includerii hardware-ului 5G în seria „iPhone 12” din acest an, Apple încearcă să folosească componente mai puțin costisitoare în alte domenii. Una dintre cele mai mari reduceri de costuri se crede că provine din tehnologia bateriilor; Kuo spune că Apple reduce numărul de straturi în placa bateriei și plasează componentele celulelor într-o zonă mai mică.”