WhatsApp: ATENTIE, PROBLEMA foarte Mare cu Noua Actualizare

WhatsApp are o problema foarte mare cu noua actualizare lansata pentru utilizatori, iata ce trebuie sa stii chiar acum inainte de a o face pe telefon.

WhatsApp deconectari

WhatsApp are o problema foarte mare cu cea mai recenta actualizare lansata pentru aplicatia de mesagerie, si vorbim despre ceva care a generat foarte multe plangeri din randul oamenilor, asa cum e normal cand apar probleme de acest gen. WhatsApp a fost actualizata chiar zilele trecute de catre compania care o dezvolta, noua versiune pusa la dispozitia tuturor prin App Store aducand din pacate si o problema foarte serioasa.

WhatsApp are o problema cu folosirea dispozitivelor Bluetooth in timpul apelurilor video, ceva ce foarte multi utilizatori incep sa reclame pe retelele de socializare, iar din pacate situatia este una care devine tot mai serioasa. Puteti vedea mai jos review-urile lasate de catre utilizatori pentru aplicatia de mesagerie dupa cea mai recenta actualizare, foarte multi oameni fiind foarte suparati din cauza situatiei, iar cei de la WhatsApp nu spun inca nimic.

WhatsApp: ATENTIE, PROBLEMA foarte Mare cu Noua Actualizare

WhatsApp deconectari bluetooth

WhatsApp ar trebui in mod normal sa permita folosirea castilor in timpul apelurilor video pentru ca multi oameni prefera sa le utilizeze pentru a avea conversatii private, insa iata ca problemele care sunt regasite cu aplicatia cam impiedica asta. Nimeni nu stie deocamdata de ce au aparut aceste probleme pentru WhatsApp, si desigur ca nimeni nu e multumit de ceea ce se intampla, insa compania va trebui sa gaseasca o solutie cat mai rapid.

WhatsApp are peste 2 miliarde de utilizatori de telefoane in intreaga lume, insa pana acum s-au plans de aceasta problema doar cei care folosesc aplicatia pe telefoanele iPhone, nu si cei cu telefoanele Android. E posibil ca pe aceste din urma dispozitive sa nu existe probleme cu aplicatia WhatsApp, insa deocamdata nimeni nu poate confirma, sau infirma, acest lucru, asa ca ramane doar sa vedem daca va exista vreo actualizare cu o rezolvare pentru situatia din acest moment.

WhatsApp pregateste si multe alte actualizari cu noi functii foarte importante pentru utilizatori, astfel ca vom avea surprize destule pregatite de catre compania americana in perioada urmatoare pentru toata lumea.

Articolul precedentBCR Romania: ALERTA de ULTIMA ORA Emisa pentru TOTI Clientii
Articolul următoriPhone 12: RABAT la Calitate pentru Profit mai mare
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.