Raed Arafat: anuntul important privind Coronavirus in Romania

Raed Arafat coronavirus romani

Raed Arafat a facut un anunt important pentru pandemia de Coronavirus din Romania, unul de care ar trebui sa stie multi romani pentru ca suntem afectati in mod direct de ceea ce se intampla, si e bine sa stim la ce sa ne asteptam.

Raed Arafat vorbeste mai jos despre rata mortalitatii generata de catre Coronavirus in Romania, si puteti vedea exact ceea ce se intampla in tara noastra, si cat de important este pentru cei care inca nu inteleg cat de periculos este virusul.

“Pentru o informare corecta asupra mortalitatii cauzate de COVID-19 in Romania, aceasta fiind calculata ca fiind procentul deceselor din totalul cazurilor confirmate, anexez doua grafice care arata unde se situeaza Romania comparativ cu media UE si cu unele tari pe care le-am inclus in comparatia respectiva. Datele din grafice sunt din 20 Aug. 2020.

Orice deces este unul regretabil si inseamna pierderea unei vieti care a insemnat mult pentru familia si prieteni, insa pe de alta parte Romania este departe de a avea cea mai mare mortalitate din Europa cum s-a afirmat in unele medii recent. Din pacate aceste cifre sunt intr-o dinamica si pot sa se schimbe oricand, mai ales daca sistemul sanitar nu face fata presiunii. De aceea ramane valabila si extrem de importanta recomandarea de a nu lua in considerare informatiile si afiramtiile nefondate care nu pot fi verificate. Totodata ramane importanta respectarea recomandarilor de distantare si de port al mastii in spatiile inchise si cele deschise aglomerate astfel incat sa putem limita raspandirea comunitara a virusului.

Sursa informatiilor din tabelele anexate este site-ul “our world in data” gestionat de Oxford University.”

Pentru o informare corecta asupra mortalitatii cauzate de COVID-19 in Romania, aceasta fiind calculata ca fiind…

Publicată de Raed Arafat pe Vineri, 21 august 2020