Telekom: Vestea GROZAVA pentru MILIOANE de Abonati Romani

Telekom este in centrul unei vesti grozave care a venit pentru milioane de abonati din toata Romania, iata ce trebuie sa stii chiar acum daca esti unul.

Telekom comparabil

Telekom reuseste in aceasta perioada de pandemie de Coronavirus sa ofere si o veste grozava pentru milioane de clienti din toata Romania, una de care ar trebui sa se bucure foarte multa lume. Mai exact, cei de la ANCOM au anuntat acum ceva timp care sunt schimbarile in ceea ce priveste vitezele de internet mobil pe care le ofera furnizorii de servicii de telecomunicatii din Romania, si vorbim despre imbunatatiri considerabile pentru milioane de clienti din toata tara.

Telekom se numara printre companiile care au reusit sa imbunatateasca vitezele de internet mobil de care se bucura clientii din Romania in momentul de fata, chiar daca modificarea nu e substantiala. Conform celor de la ANCOM, Telekom nu mai este ferm pe pozitia a treia in topul operatorilor de telecomunicatii in ceea ce priveste vitezele de internet mobil pe care le ofera pentru clienti, iar asta pentru ca Vodafone nu mai este in mod ferm deasupra sa.

Telekom: Vestea GROZAVA pentru MILIOANE de Abonati Romani

Telekom comparabil internet mobil

Telekom, dupa cum puteti vedea si in imaginea de mai sus, reuseste sa le ofere clientilor din Romania o imbunatatire minora pentru vitezele de download pentru internetul mobil, dar ea totusi exista. Pentru upload exista totusi o crestere de aproape 2.6 Mbps fata de anul 2018, ceea ce vine ca o veste foarte buna, pentru ca asa pozele si clipurile video se vor incarca mai rapid pe aplicatiile de socializare, sau de mesagerie, pe care le folositi prin reteaua Telekom.

Telekom n-a dezvaluit ca a facut imbunatatiri prea mari pentru retelele sale de telefonie mobila din Romania, dar e destul de clar faptul ca lucrurile merg spre mai bine in ceea ce o priveste. Nici in ceea ce priveste viteza de download pentru internetul mobil nu e vorba despre o diferenta mare fata de Vodafone, care a ramas deasupra Telekom, dar macar exista un avantaj in ceea ce priveste vitezele de upload de care se bucura clientii din Romania.

Telekom are preturi mult mai mici decat cei de la Vodafone pentru servicii, astfel ca ai sai clienti se bucura de economii mai mari decat la concurenta, isna serviciile sunt comparabile, cel putin conform ANCOM.