KAUFLAND: SURPRIZA,NU Stiai ce-i GRATUIT in TOATE Magazinele

Kaufland are o surpriza grozava pentru clientii din toata Romania, iata ce primesc acestia gratuit in magazine, si ce beneficiu special le este oferit acum.

Kaufland personalizare

Kaufland are pentru toti clientii din toata Romania o serie de surprize foarte mari in toate magazinele sale din tara, insa foarte multa lume nu stie exact ce anume poate sa primeasca de la magazinul online chiar acum. Vorbim despre faptul ca toti cei care au un Kaufland Card facut deja la lantul de magazine Kaufland, pot beneficia de oferte personalizate in functie de cumparaturile pe care le fac in oricare dintre hypermarket-uri.

Kaufland nu isi bazeaza personalizare ofertelor doar pe asta, ci si pe ceea ce prezinta interes pentru clientii care ii folosesc aplicatia, si au deasemenea un card inregistrat impreuna cu ea pentru a se bucura de oferte. Kaufland stie foarte bine ca oamenilor le place sa aiba oferte personalizate disponibile, astfel ca tot ceea ce face acum este sa le aduca clientilor in telefoane ceea ce vor de fapt sa aiba, si anume promotiile de care sunt interesati.

KAUFLAND: SURPRIZA,NU Stiai ce-i GRATUIT in TOATE Magazinele

Kaufland personalizare card

Kaufland ofera posibilitatea de a face un card personalizat in oricare dintre magazinele sale din toata Romania, la punctele de informatii clienti putand completa formularele necesare pentru a se inregistra, si a primi un asemenea card. Separat de ofertele personalizate, cei de la Kaufland le ofera clientilor din toata Romania inclusiv posibilitatea de a se bucura de gratuitati in magazine, dar si de a vota pentru a alege un produs care este oferit gratuit in fiecare zi.

Kaufland are deasemenea pentru cei cu carduri de fidelitate si promotii zilnice exclusive care sunt afisate in fiecare zi in jurul orei 12:00, deci puteti beneficia de oferte neasteptat de bune daca decideti sa va faceti unul, si sa va inregistrati in aplicatie. Kaufland ofera toate aceste beneficii pentru oricare dintre clientii sai din toata Romania, astfel ca oricine poate merge intr-un hypermarket pentru a-si inregistra un card, si a se bucura de toate ofertele foarte bune care sunt oferite de catre companie.

Kaufland permite inregistrarea gratuita a cardului, deci nu va trebui sa platiti ceva pentru asta, doar sa va bucurati de ofertele extrem de bune care ne sunt oferite impreuna cu el de catre companie.