Fortnite: SURPRIZA URIASA cu Noul Sezon pentru Jocul Epic

Fortnite marvel

Fortnite a fost eliminat din App Store si Google Play Store, insa asta nu inseamna ca Epic Games nu vrea sa le mai ofere utilizatorilor motive sa se joace, astfel ca a publicat un teaser pentru noul sezon la care lucreaza acum, iar mai jos puteti vedea ceea ce este pregatit pentru toata lumea.

Fortnite are sezonul urmator in lucru de ceva vreme la compania Epic Games, si vorbim despre schimbari importante care urmeaza sa ne fie oferite de catre americani, iar asta in ciuda faptului ca Apple si Google au eliminat complet jocul din magazinele lor, lasand foarte multi jucatori foarte suparati.

Fortnite are totusi in aceast teaser dezvaluit faptul ca am putea vedea noutati din lumea Marvel, cu supereroii favoriti ai foarte multora dintre jucatori, ceva ce ar putea reaprinde scanteia disputelor cu privire la titlu, mai ales ca fanii acestui tip de filme sunt foarte dornici sa-si vada eroii peste tot.

Fortnite pare sa aiba in acest teaser prezentata venirea lui Thor printre personajele care sunt disponibile ca skin pentru jucatorii din lumea virtuala creata de catre Epic Games, iar despre aceasta surpriza am aflat si acum cateva saptamani multumita unei analize a codului sursa a jocului.

Fortnite va surprinde in mod pozitiv foarte multa lume cu integrarea lui Thor printre personajele care sunt disponibile pentru toata lumea, insa desigur ca trebuie sa asteptam si sa vedem exact cum doreste compania Epic Games sa ofere toate aceste imbunatatiri cat mai rapid.