Netflix: OFICIAL, Anuntul Asteptat de MILIOANE de Abonati

Netflix a anuntat in mod oficial ceva ce milioane de abonati din intreaga lume asteapta de foarte multa vreme, iata ce a pregatit compania pentru noi.

netflix coroana

Netflix a facut in sfarsit in mod oficial anuntul pe care milioane de abonati din toata lumea il asteptau cu privire la platforma de streaming video la cerere, si vestea e una dintre cele mai bune de pana acum pentru multa lume. Cei de la Netflix au confirmat in mod oficial cand va fi lanzat cel de-al patrulea sezon al seriei The Crown, data de 15 noiembrie fiind aleasa de catre companie, si desigur ca un trailer a venit impreuna cu anuntul major.

Netflix urmeaza sa o pastreze pe Olivia Colman in rolul principal al reginei Marii Britanii, insa acest sezon ne-o va aduce inclusiv pe printesa Diana, deci vom avea parte de o serie de exceptie de la companie. Trailerul de 30 de secunde de mai jos prezinta doar foarte putin din ceea ce urmeaza sa ne fie oferit de catre companie, iar asta pentru ca noutatile sunt foarte serioase, si ar fi bine sa fiti pregatiti pentru ceea ce va urma in acest sezon.

Netflix: OFICIAL, Anuntul Asteptat de MILIOANE de Abonati

Netflix a pregatit o poveste care mai mult ca sigur va fi pe placul multor persoane, mai ales ca vorbim despre continuarea seriei de succes cu povesti pe care multi le-au ratat, inclusiv in ceea ce priveste partea guvernamentala. Cei de la Netflix dau de inteles ca inclusiv relatia dintre regina Marii Britanii si “doamna de fier” va fi prezentata in noul sezon, deci ne asteapta foarte multe surprize grozave, si acesta nu va fi sfarsitul seriei, inca doua sezoane fiind comandate deja.

Netflix a avut succes foarte mare cu seria The Crown, iar acest lucru era de asteptat, avand in vedere ca scriitorii au reusit sa aduca pe micile, si marile, ecrane o poveste de exceptie, pe care au stiut si cum s-o faca foarte interesanta. Acest sezon nou pentru The Crown de la Netflix vine si intr-o perioada in care productiile sunt oprite pentru multe titluri, astfel ca abonatii vor avea parte de o continut nou, de calitate, mai ales ca acest sezon s-a cam lasat asteptat de ceva vreme.

Netflix va lansa pe 15 noiembrie noul sezon al The Crown pentru abonatii din intreaga lume, deci trebuie doar sa fiti atunci pregatiti pentru a-l urmari in intregime din momentul in care va fi disponibil.