Orange: Anuntul SPECIAL pentru Clientii din TOATA Romania

Orange a facut un anunt special pentru clientii sai din toata Romania, iata cu ce surpriza ne bucura in momentul de fata, si cum putem profita de ea acum.

Orange plus

Orange are un anunt special pentru clientii sai din toata Romania, grupul de telecomunicatii incercand sa le ofere oamenilor ceea ce isi doresc in materie de divertisment, iar aici vorbim despre ceva extrem de interesant. Cei de la Orange prezinta mai jos faptul ca prin intermediul canalelor Look Plus, oricare dintre clientii sai din toata Romania pot sa urmareasca finala Champions League dintre PSG si Bayern Munchen folosind serviciile sale.

Orange are canalele Look Plus incluse in oferta sa de foarte multa vreme, si desigur ca exista foarte multi clienti care le urmaresc in viata de zi cu zi pentru a vedea cele mai bune competitii sportive de pe planeta. Orange a mers atat de departe incat a inclus canalele Look Plus inclusiv in platforma Orange TV Go, astfel ca oricine poate sa le urmareasca inclusiv de acolo, chiar si atunci cand nu este in fata unul televizor, ceva ce se intampla des pentru multi.

Orange: Anuntul SPECIAL pentru Clientii din TOATA Romania

Orange nu ofera Look Plus gratuit pentru clientii sai care folosesc platforma online pentru a vedea canalele de televiziune, acolo trebuind platita o extraoptiune pentru a vedea tot ceea ce este transmis prin acest canal. Din pacate, cei de la Orange nu au si versiunea 4K a canalului Look, cei de la Vodafone avand-o inclusa in oferta publica pentru toti clientii din Romania, deci au un beneficiu serios in fata “portocaliilor”, si aceasta nu ar fi chiar prima oara cand se intampla asa ceva.

Nu rata finala Ligii Campionilor, duminică, 23 august, de la ora 22:00, pe Look Plus, canal inclus în pachetele…

Publicată de Orange pe Sâmbătă, 22 august 2020

Orange le spune totusi clientilor sai ca PSG – Bayern Munchen va fi un meci spectaculos care va putea fi urmarit inclusiv multumita serviciilor sale de televiziune pe care le ofera in momentul de fata pentru toata lumea. Orange vine cu aceasta surpriza grozava pentru ca exista interes foarte mare in ceea ce priveste finala Champions League, iar asta e perfect normal pentru ca vorbim despre doua dintre cele mai importante echipe de pe planeta.

Orange va transmite finala Champions League in cursul acestei seri, insa desigur ca saptamana viitoare vor mai fi si alte meciuri din Europa League, si noul sezon al Champions League, pe acelasi post de televiziune din Romania.